Yardım Güvenlik taraması root tan sonra güncelleme

Tazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
Telefonuma root yapıldı malûm sebepten. Güvenlik taraması yaptım. Fakat şöyle bir uyarı vardı.
Root erişimine izin verildi. Güvenlik risklerinden kaçınmak için varsayılan ayarlara geri dönün.
Onar. Seçeneği var buna tıklayınca MIUI 11 güncelleme sayfası açılıyor güncelleme yapmaya başlıyor. Benim sorum bunu yaparsam imei repair yaptım Yeni imei silinirmi. Çünkü güncelleme yapılıp varsayılan olarak telefonu kullanmak istiyorum

Ekli dosyalar

• IMG_20200227_104020.jpg
    IMG_20200227_104020.jpg
    354,8 KB · Görüntüleme: 30

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Telefonuma root yapıldı malûm sebepten. Güvenlik taraması yaptım. Fakat şöyle bir uyarı vardı.
Root erişimine izin verildi. Güvenlik risklerinden kaçınmak için varsayılan ayarlara geri dönün.
Onar. Seçeneği var buna tıklayınca MIUI 11 güncelleme sayfası açılıyor güncelleme yapmaya başlıyor. Benim sorum bunu yaparsam imei repair yaptım Yeni imei silinirmi. Çünkü güncelleme yapılıp varsayılan olarak telefonu kullanmak istiyorum
IMEI'ye birşey olmaz hocam.TWRP varsa güncelleme kurulmaz ama.MI Flash ile son romu kurun,daha sonra yurtiçi cihazı gibi kullanın,gelen güncellemeleri tak tak indirip kurun.

Tazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Huawei P9
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Onar yapsak sanırım tekrar varsayılan MIUI 11 room kuruyor o zaman eski haline döner sanırım. İmei de birşey olmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nejdet Kesip onar seçeneği tıklayınca tekrar MIUI 11 resimdeki dosyayı indirme yapıyor. Güncelleme diyor o şekilde yapsak olur mu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Onar yapsak sanırım tekrar varsayılan MIUI 11 room kuruyor o zaman eski haline döner sanırım. İmei de birşey olmaz herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nejdet Kesip onar seçeneği tıklayınca tekrar MIUI 11 resimdeki dosyayı indirme yapıyor. Güncelleme diyor o şekilde yapsak olur mu.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonunuzda TWRP var mı ?

Tazcan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Huawei P9
Konular
3