Sohbet Güvende değiliz. 15 yaşındaki çocukların elindeki güce bakın. Rahatlığa bakın!

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ilNeminis

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilNeminis
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
25
2.4. Kişisel Saldırılar, Dini, Politik, Sportif ve/veya Irksal Tartışmalar : Her ne kadar özgür bir ortamda paylaşım yapmak için var olsak da; forumumuz özel olarak android cihazlar hakkında konuşulması için vardır ve mobil cihazlar dışındaki sohbetlerin tartışmaya dönüşmesine izin verilmeyecektir.

Bu kuralın kapsamını tam olarak anlayamadığım için konuya yorum yapamıyorum :)

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
#Kaynak:
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

cantara konu düzenleme ve Birtane daha yetkim alındığı için bu şekilde ekleme yaptım lütfen yetkimi geri verir misiniz bir daha aynı durum yaşanmayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkesin datası var arkadaşlar ellerinde .Ev adreslerimiz,Telefon numaraları,araç sigortaları.Kimlik bilgilerimiz her şey. Bu bilgiler yayılmış hedef olduğunuz anda evinize kargo yollayıp duruyorlar. Her yerde ifşa ediyorlar

Son düzenleme:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Bu bilgilerin böylesine rahat bir şekilde ortalığa saçılması, tehdit edilmemiz ve bir hayvandan dahi değersiz görülmemiz mi yoksa ortaya saçılan bu bilgileri konuşmaya dahi korkar hale gelip de yorum dahi yapamamız mı daha korkunç karar veremedim... Böylesine ölü toprağı saçılmış ise üzerimize, bu durumda bile tepkisizliğin ve vurdumduymazlığın dibine vurmuşsak hak ediyoruzdur belki de.

Anonim149956

SilinenÜye
MIUI Sever
Konular
0
Bir devlet düşünün, vatandaşlarının verilerini koruyamıyor. İyi veya kötü ne düşünürseniz düşünün, ne derseniz deyin ama bu gerçekten saçmalıktır.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Ben şöyle şeylere pek inanmıyorum.
Siber polis Türkiye'de eskisi gibi değil.
Sen böyle post açacaksın sosyal medyada ve bu gerçek olacak kan alırlar adamdan.
Bunlarla irtibata geçince paranın belli bir bölümünü peşin istiyor.
Şu facede banko adı altında iddia kuponu satanlar gibi parayı alınca topuk....
Bu tarz şeylere hack becerileri olan insanlar böyle birşey yapmaz diyelim yaptı deep web üzerinden yapar bbu şekilde kendini ifşa etmez benim düşüncem bu yönde

blackrow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
DoğuHan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
16
IMEI konusunda bile klonlanınca kendinizin olduğunu ispatlamak için size kırk takla attırıyorlar. Birde buna istinaden vergi falan alıyorlar fakat hizmet karşılığı sıfır.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Turkiyede siber güvenliğin durumu üzülerek söylüyorumki bu bilgiler ve söylenenler doğru İnternet ortamında kendinize dikkat edin tek başınasınız böyle bişey yaşarsanız hukuki olarak hakkınızı ararken zaten yeteri kadar zarar görmüş olursunuz. Ülkemiz digital çağa ayak uyduramıyor veri güvenliği ve siber güvenlik çok zayıf bizde devlet daireleri ve kurumları yeteri kadar güvenlikli değil en basitinden önemli bi devlet dairesinde wifi kullanıldığını görüyorum. Yaşadığım yerdeki hastanenin verilerini çaldılar ve hastaneye şantaj yaptılar mesela.

experuz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Note9 Pro
Konular
9
Ne yazik ki doğru

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
SerseristyLe, bu konuda sizinle aynı fikirde olduğumu söylemek isterim. Siber suçlar birimimiz oldukça iyi işler çıkaran, hepsi son derece zeki ve bilgili olan bir ekipten oluşmakta. Biraz geç de olsa bu birimin kurulması, ancak bu kadar kısa sürede bu kadar ilerlemesi bir başarıdır bence.

Üst Alt