Yardım Gürcistan'dan Telefon Almak

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.6
Telefon Modeli
Mi 9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar, bugünlerde doğu tarafına gideceğim ve gitmişken Batum'a geçip mi 9t almak geldi aklıma. Bu konu hakkında bilgi eksikliğim olduğu için aklıma takılanları siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim.
1- Telefonu kaydettirmek için pasaport gerekiyor mu, yoksa Gürcistan'a girişte gibi kimlik yeterli mi?
2- Yeni çıkan ya da çıkacak kanun kapsamında yurtdışından getirilip resmi yollarla kaydettirilen cihazların kullanımında sorun çıkacak mı?
3- Diyelim ki pasaport gerekli, kuzenimin pasaportuna kaydettirirsem kendi sim kartım ile kullanmam sıkıntı olur mu, son haberlerde sadece kaydettirilen pasaport sahibinin sim kartı ile kullanabilecek gibi bir şeyler okumuştum.

Ozgesenturk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Açılış
Cihazım
İPhone X S max
Konular
1
Merhaba arkadaşlar, bugünlerde doğu tarafına gideceğim ve gitmişken Batum'a geçip mi 9t almak geldi aklıma. Bu konu hakkında bilgi eksikliğim olduğu için aklıma takılanları siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim.
1- Telefonu kaydettirmek için pasaport gerekiyor mu, yoksa Gürcistan'a girişte gibi kimlik yeterli mi?
2- Yeni çıkan ya da çıkacak kanun kapsamında yurtdışından getirilip resmi yollarla kaydettirilen cihazların kullanımında sorun çıkacak mı?
3- Diyelim ki pasaport gerekli, kuzenimin pasaportuna kaydettirirsem kendi sim kartım ile kullanmam sıkıntı olur mu, son haberlerde sadece kaydettirilen pasaport sahibinin sim kartı ile kullanabilecek gibi bir şeyler okumuştum.
Evet pasaporta kaydettirmek gerekiyor ve yeni çıkan yasaya göre hangi pasaport ismi üzerine kayıt edildiyse o isim üzerine kayıtlı simkart kullanmak gerekiyor.

Oyla:

darkaltair

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Toprak
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
1 - Pasaport gerekli. Kimlik yetmez.
2 - Resmi yollarla kaydedilen cihazlarda sıkıntı çıkmayacak. (700 ₺'ye yakın harç parasını ödeyerek pasaporta kaydettirilen)
3 - Sıkıntı olur. Kayıt olunan pasaport ile hattın sahibinin aynı kişi olması gerek. İleride cihazı satacağın zaman daha büyük sıkıntı olur zira senin hatların dışında hat ile çalışmayacak.

Enteresan zamanlardayız...

Oyla:
Üst Alt