Yardım Gündelik Kullanıcı İçin Xiaomi

wickedsky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Samsung C7
Konular
1
Merhaba arkadaslar. Herseyden once umarim konu herhangi bir kurali ihlal etmiyordur, forumda yeni oldugum icin hatam varsa affola.

Amacim Xiaomi markasi hakkinda bilgi almak.

Ben her zaman icin doneminin iyi telefonlarindan alip inzivaya cekilip telefon havluyu atana kadar kullanan birisiyimdir. 2004 yilindan beri toplamda 4 telefon kullandim.

Bu acidan genellikle iOs'a yoneldim. Sagolsun hic yuzumu kara cikarmadi ancak havluyu atinca telefonum alel acele bir kararla Samsung C7 aldim. Telefondan memnun memnun muyum? Ziyadesiyle memnunum fakat uzun yillar bana yetebilecegini zannetmiyorum performans acisindan. Bu sebepten oturu biraz daha ust performansli urunlere yoneldim. Xiaomi de f/p olarak un salmis bir marka, hatta gercek olamayacak kadar iyi bile diyebilirim.:) Bu sebepten oturu olayin ic yuzunu bir arastirayim istedim, ve en iyisinin bu telefonlari kullananlara danismak olduguna karar verdim.

Herseyden once bu markayi 1-2 sene veya uzeri sure boyunca kullanan kimse var midir? Aklimdaki model Xiaomi mi5s 64 gb lik versiyon. Veya telefon alacagim zaman gelmis olur ise mi5s plus, 128 gb.

Hepsiburada uzerinden aldigim bir urunde imei sikintisi veya rom sikintisi yasama ihtimalim var midir?

Bu telefonlat 2-3, iyimser olursak 4 yil goturebilir mi beni?

Root atmakla rom yuklemekle vb. ugrasmadan guncellemeleri alabilir miyim?

Ugrasmam gerekirse, bu islerden hemen hemen hic anlamayan ben halledebilir miyim?

Ve tekrar en onemli sorum; bu cihazlarin stabilitesi diger android cihazlardan kotu olabilir mi?

Kamera performansi iphone 5s e kiyasla nasildir?

Simdiden yanitlariniz icin cok tesekkur ederim. Ozellikle 1-2 yil ve uzeri Xiaomi marka bir telefon kullanmis birinden yorum alabilirsem oldukca mutlu olurum.

rswarp

Morbidezza.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tugay
Cihazım
Mi 5
Konular
3
Hocam öncelikle hayırlı geceler. Xiaomi cihazları ile ilgili karşılaştırma yapmak veya bilgi almak isterseniz aşağıya link bırakıyorum.

Link:

Onun dışında yardım almak istediğiniz herhangi bir konuda forumdan yardım isterseniz size yardım edeceklerdir. Sorularınıza gelirsek HB'dan alınan ürünlerin bazılarında rom sıkıntıları olabiliyor. Bununla ilgili forumda konular mevcut gerekli bilgiyi ve yardımı oradan alabilirsiniz. Bu işlerden anlamıyor bile olsanız site ekibi elinden geldiğince her türlü yardımı sağlıyor. Ben 3 haftadır Mi 5 kullanıcısıyım stabilite konusunda bir aksaklık yaşamadım. Diğer sorularınız konusunda size yardımcı olamıyorum malesef daha yeni kullanıcıyım. İyi forumlar hocam.

Oyla:

hsynak001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Mi 5 pro
Konular
0
Mi 5 pro kulaniyorum , yil degil ama ayini doldurdu telefon, hepsiburadadan aldim imei sorunu olmadi hatta guncelemeleri almakta da sorun yasamiyorum miui 8 kararli kullaniyorum, oncesinde nexus serisinin bagimli kullanicisiydim , sade arayuzle performansi destekleyen harika cihazlardi, ama bu telefonu alinca hem istediginiz kadar agir arayuzler hem de performansi ayni anda yasiyosun. Kamera performansi da bekledigimden iyi cikti, guvenilir saticidan yapilan alisverisle asla pisman olmazsin, ama en buyuk tavsiyem global satisi yapilan modelini al.

Oyla:

illskylark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
Mi 9, mi5s
Meslek
Ziraat mühendisi
Konular
4
Xiaomi mi 5 ve 5s modelleriyle göze battı 4 kullanan arkadaşım vardı o aklıma soktu benimde
bu cihazı bende 1 aylık kullanıcıyım ve çok memnunum cihaz fiyatına göre bence fazla bi cihaz. . . Uzun yıllar kullanmak istiyorsanız 128gb lık modelleri tavsiye ederim.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

KaracaKayhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Karaca
Cihazım
Mi 5S
Konular
10
Valla kardeşim bundan önceki telefonum meizu pro6 ondan önceki ise Samsung note 5 idi.Suan ise mi 5s 64 lük kullanıyorum ve kesinlikle tavsiye ediyorum.Cihazi Kadikoy den bir telefoncudan aldım resmi Türkiye garantili ve öğrendim ki sitemizde o firma ile anlaşma yolundaymış hali ile bayram daha bi hoş geldi bana.

Kesinlikle fiyat performans telefonu.Rom,yedek parça vb. destek almak istiyorsan öncelikle garantili ürün almaya çalış.Tamam cihazlar harika lakin olurda bir kusurlu cihaz gelirse eline uğraşır durursun kardeşim.

Ben uzun zamandır 1 seneden fazla telefon kullanmıyorum tamamen zevk ve tercih meselesi diyebiliriz ancak bu cihaz çok rahat su sistem ve bu sitedeki insanların desteği ile sana 2,5 3 sene yetecektir eminim.

Not: Kesinlikle iPhone 5s ile kıyaslama. Daha iyi çünkü. Mi 5s plus önermiyorum nedeni ise kamera,ekran ve parmak izi sensörü farkından dolayı.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

wickedsky

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Onur
Cihazım
Samsung C7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Esasen ogrenmek istedigim, dayanikli bir telefonmu? Fiziksel acidan sormuyorum. Mesela LG G5 den daha uzun sure idare eder mi beni m6 veya mi5s plus daha ustun performansi sayesinde?

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam bendeki Mi4 2 yaşını doldurdu. Bundan önceki cihazım olan Mi3 ise 3 yaşında ve eşim kullanıyor. Her iki cihazda hiç bir sorun veya sıkıntı yok. Yazılımsal olarak destek hala devam ediyor ve uzunca bir süre de edecek gibi. Zannediyorum bir süre sonra batarya değişimi gerekecektir ancak bu da marka veya telefonla değil bataryalar ile alakalı yani her cihazda olan bir problem. İki yaşını geçen bataryanın değişmesi gerekir. Mi serisi bir cihaz alırsanız benzer şekilde son derece uzun bir süre kullanabilirsiniz. :)

Oyla:

astatin13

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
Note 2
Konular
0
Xiaomi üzmez kullanıcısını. Tavsiyelerimle 2 arkadaşım ilk çıktığında Mi3 almışlardı ve çevredeki herkes çin malı telefona bu para verilir mi demişti. Ama şimdi bunları diyen herkes Xiaomi arıyor ve kullanıyorlar. Desteği de çok olan cihazlar olduğu için sorunla karşılaşsanız bile her türlü çözülür.

Oyla:
Üst Alt