Yardım Güncellenme sonrası wifi sorunu

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce Xiaomi Note 5a Prime telefonuma miui 9.6.2.0 güncellemesi geldi ve güncelledim. Ondan sonra telefonumda yavaşlama hissediyorum eskiden müthişdi hiçbir oyunda asla kasma olmazdı. Dün gece film izleyemez hale geldim internet zayıflamaya başladı. Oyunlarda sürekli afk kalıyorum. Bu sorunu nasıl düzelte biliriz?

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Merhaba arkadaşlar 2-3 gün önce Xiaomi Note 5a Prime telefonuma miui 9.6.2.0 güncellemesi geldi ve güncelledim. Ondan sonra telefonumda yavaşlama hissediyorum eskiden müthişdi hiçbir oyunda asla kasma olmazdı. Dün gece film izleyemez hale geldim internet zayıflamaya başladı. Oyunlarda sürekli afk kalıyorum. Bu sorunu nasıl düzelte biliriz?

Pil tasarrufunu kontrol edin. Cihazı resetleyin. Olmazsa MIUI 10 Beta sürümü varsa bir onu deneyimleyin.

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Pil kullanımında sorun yok. Beta sürümünü kullanırsam ne gibi sorunlarla karşılaşa bilirim?

Ben şuan 8.8.23 betadayım, sizin için de aynı sürüm var. Ancak problemler cihazlara özgü oluyor. Benim cihazda gözle görülür farkedebildiğim bir problem yok. Ama mesala son betalarda çift uygulamalar, çift sim kart vb gibi özelliklerde sorunlar çıkıyor. O yüzden sizin cihazınızı ve MIUI 10 Beta kullanmayan kimseden doğru bir yorum alamazsınız. Sizin cihaz:

Oyla:

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben şuan 8.8.23 betadayım, sizin için de aynı sürüm var. Ancak problemler cihazlara özgü oluyor. Benim cihazda gözle görülür farkedebildiğim bir problem yok. Ama mesala son betalarda çift uygulamalar, çift sim kart vb gibi özelliklerde sorunlar çıkıyor. O yüzden sizin cihazınızı ve MIUI 10 Beta kullanmayan kimseden doğru bir yorum alamazsınız. Sizin cihaz:
Çok teşekkür ederim ilginiz için deneyeceğim sağolun.

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Çok teşekkür ederim ilginiz için deneyeceğim sağolun.

Bu arada attığım linkte üstteki "5A Prime Global"ı seçin yüklemeye niyetlenirseniz. Yanlışlıkla 5A Global'ı seçili göndermişim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada attığım linkte üstteki "5A Prime Global"ı seçin yüklemeye niyetlenirseniz. Yanlışlıkla 5A Global'ı seçili göndermişim.

ÖNemli: Siz 9.6.2 yükledim demişsiniz ama o sürüm 5A Global gözüküyor. 5A Prime için en son "9.5.9." var şu an sitede. Kafamı karıştırdı.
Kısaca o dediğim kısmı seçmeyi unutmayın Prime ise cihazınız.

Oyla:

Hz.Farid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Farid
Cihazım
Xiaomi
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ÖNemli: Siz 9.6.2 yükledim demişsiniz ama o sürüm 5A Global gözüküyor. 5A Prime için en son "9.5.9." var şu an sitede. Kafamı karıştırdı.
Kısaca o dediğim kısmı seçmeyi unutmayın Prime ise cihazınız.

Bende şimdi dikkat ettim dediğiniz şeye. Ama bende öyle. Sitede mi güncelleme yok acaba ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

fahrikavrar2

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Fahri
Cihazım
Redmi 5
Konular
0
Bende şimdi dikkat ettim dediğiniz şeye. Ama bende öyle. Sitede mi güncelleme yok acaba ?

Azcık araştırdım yeni yayınlanmış ayın 18'inde 9.6.2. Henüz güncellememişler galiba.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:
Üst Alt