- Adım
- Eymen
- Cihazım
- Mi max2
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 11
Merhabalar xda'da gezinirken oxygen için iki yeni oreo ROM yayınlandığini fark ettim ve burada kaşıntısı olanlara, merak edenlere sunmak istiyorum.
1-) [ROM][8.1.0_r26][UNOFFICIAL] AospExtended ROM V5.5 [DUI] by
Edit: romu bu gün kurdum, stabil bir rom ve çok beğendim fakat konuşurken ses az gelme ve ahize çalışmama sorunu var, fixlenmeden günlük hayatta kullanılabilecek bir rom ayrıca kendkm bu problemleri çözmek için çalışacağım.
2-) [ROM][UNOFFICIAL][8.1.0][OXYGEN] Pixel Experience [AOSP] by
Henüz deneyimlemedim o yüzden yorum yapamayacağım yeni sürüm twrp ile kurmak gerek
3-) [ROM+TWRP][UNOFFICIAL][oxygen][8.1.0] LineageOS 15.1 by
En fazla 1 hafta dayanabildiğim romdur, çok fazla bug ve stabilizasyon sorunu var 12-13 saat ekran suresi alınıyor kararlılık artarsa 14 saate çıkabilir.
1-) [ROM][8.1.0_r26][UNOFFICIAL] AospExtended ROM V5.5 [DUI] by
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Edit: romu bu gün kurdum, stabil bir rom ve çok beğendim fakat konuşurken ses az gelme ve ahize çalışmama sorunu var, fixlenmeden günlük hayatta kullanılabilecek bir rom ayrıca kendkm bu problemleri çözmek için çalışacağım.
2-) [ROM][UNOFFICIAL][8.1.0][OXYGEN] Pixel Experience [AOSP] by
Henüz deneyimlemedim o yüzden yorum yapamayacağım yeni sürüm twrp ile kurmak gerek
3-) [ROM+TWRP][UNOFFICIAL][oxygen][8.1.0] LineageOS 15.1 by
En fazla 1 hafta dayanabildiğim romdur, çok fazla bug ve stabilizasyon sorunu var 12-13 saat ekran suresi alınıyor kararlılık artarsa 14 saate çıkabilir.
Son düzenleme: