Soru Güncellemeleri ne ile yapıyorsunuz

Palatial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
12
Xiaomi kullanmaya bu sene redmi 5pls işe başladım ve mi hesabı senkronizasyonlarını da haliyle ilk defa gördüm buraya yapılan otomatik yedeklemeler i öneriyor musunuz galeriden felan otomatik siliyor diyenler var elle mi yedekleme yapmalıyım otomatik tüm senkronizasyonları açayım mı telefona bi reset attığımda o yedekleri almam kolay mı
Teşekkürler

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Şahsi olarak Mi Cloud'u kullanıyorum, her rom yükleme işlemimde oradan fotoğraflarımı, rehberimi, mesajlarımı kolayca geri yüklüyorum, size de bunu öneririm, senkronizasyonu tam olarak alın, ana ekran yedeği dahil, ardından her şey senkronize edilince senkronizsazyon özelliğini kapatın, daima açık durmasın, pil düşmesinde etkisi büyük oluyor, belli aralıklarla senkronizasyonu açıp bilgilerinizi senkronize ederek güncelleyin.

Oyla:

Palatial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kişiler mesajlar Wifi galeri o ekrandaki tüm senkronize edilebilir şeyleri açayım mı bazıları kapalı reset attıktan sonra geri yükleme nasıl oluyor mi hesabı girince felan mı soruyor sana
Şahsi olarak Mi Cloud'u kullanıyorum, her rom yükleme işlemimde oradan fotoğraflarımı, rehberimi, mesajlarımı kolayca geri yüklüyorum, size de bunu öneririm, senkronizasyonu tam olarak alın, ana ekran yedeği dahil, ardında bitince senkronizsazyon özelliğini kapatın, daima açık durmasın, pil düşmesinde etkisi büyük oluyor, belli aralıklarla senkronizasyonu açıp bilgilerinizi senkronize ederek güncelleyin.

Oyla:

Iggy Azalea

.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
RedmiNote 9 PRO
Konular
28
Kişiler mesajlar Wifi galeri o ekrandaki tüm senkronize edilebilir şeyleri açayım mı bazıları kapalı reset attıktan sonra geri yükleme nasıl oluyor mi hesabı girince felan mı soruyor sana

Hocam gerekli olanları açabilirsiniz, mesela ses kaydedici, takvim vs. işime yaramayanları açmıyorum, evet telefona yeni bir rom attığınızda, yada sıfırladığınızda açılış ekranında size soruyor, Mi Cloud yedeğini yüklemek istiyor musunuz diye, sormadığı durumlarda da Mi Cloud uygulamasına girip senkronizasyonu açtığınız an hesabınıza senkronize ettiğiniz her şey tekrar yüklenecek.

Oyla:

Palatial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederim
Hocam gerekli olanları açabilirsiniz, mesela ses kaydedici, takvim vs. işime yaramayanları açmıyorum, evet telefona yeni bir rom attığınızda, yada sıfırladığınızda açılış ekranında size soruyor, Mi Cloud yedeğini yüklemek istiyor musunuz diye, sormadığı durumlarda da Mi Cloud uygulamasına girip senkronizasyonu açtığınız an hesabınıza senkronize ettiğiniz her şey tekrar yüklenecek.

Oyla:
Üst Alt