Soru Güncellemeler

muhammetfatih12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Meslek
Öğrenci
Konular
7
Merhabalar,Temmuz'un 23'ünde Xiaomi Mi 5S aldım pek fazla MIUI ve Xiaomi yi bilmiyorum hergün yeni birşey öğreniyorum şöyle bir sorum olacaktı
Bu android 8.0 çıktımı çıktıysa Mi 5s i nasıl android 8.0 a güncellerim yoksa MIUI arttıkça android sürümüde artacakmı

Şimdiden Teşekkürler​

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Merhabalar,Temmuz'un 23'ünde Xiaomi Mi 5S aldım pek fazla MIUI ve Xiaomi yi bilmiyorum hergün yeni birşey öğreniyorum şöyle bir sorum olacaktı
Bu android 8.0 çıktımı çıktıysa Mi 5s i nasıl android 8.0 a güncellerim yoksa MIUI arttıkça android sürümüde artacakmı

Şimdiden Teşekkürler​

Çok büyük ihtimalle gelecek olan kararlı sürüm güncellemesi ile hem MIUI 10 hem de Android 8 kullanmaya başlayacaksınız.

Oyla:

lucarth

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
lucarth
Cihazım
xiaomi 13 ultra
Konular
13
hoparlor sesı nasıl ve kac saat ekran suresı alıyorsun, ben de 5s var ve mıuı10 beta kurulu

Oyla:

muhammetfatih12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi Mi 5S
Meslek
Öğrenci
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hoparlor sesı nasıl ve kac saat ekran suresı alıyorsun, ben de 5s var ve mıuı10 beta kurulu
Kusura bakmayın yeni gördüm hoparlör sesi iyi bundan önce p2 kullanıyordum ona göre kötü p2 nin sesi oyuncu kulaklığıyla eşit gibi birşeydi iphone lara göre gayet güzel hoparlör var bence gayet iyi dayanıyor pil ömrü dün saat 14.30 da taktım şarja hala kullanıyorum %34 şuanda internette bazı konularda araştırma yapıyorum gayet iyi dayanıyor bence oyunda oynuyorum ara sıra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
Pil tasarrufunu açma derim daha hızlı şarj bitiyor 3 gün denedim daha çok yiyor :)

Oyla:
Üst Alt