Soru Güncellemeler Hk.

commengbb

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baris
Cihazım
K20 Pro
Konular
2
Selamlar dostlar. Kafama takılan birkaç soru var bunları sizlerle paylaşmak istedim.

Geçtiğimiz haftalarda birkaç kaynak üzerinden okuduğum yazılarda artık şirketin bootloader kilidi açık cihazlara güncelleme vermeyeceği hakkında haberler okudum Bu sizce ne denli doğrudur?

Hali hazırda note 12 pro 5g kullanan biri olarak bu cihaz hyperos alacak gibi öngörülüyor.

Lakin BL açık olduğu için almayabilir diye düşünüyorum. Bu durumda cihazın mevcut şekliyle miui da kalması olası görünüyor.

Bootloader kilidi açık cihazların güncelleme almaması demek bence xiaomi yurtdışı cihaz olayını uzun vadede bitirebilir diye düşünüyorum.

Şayet BL kilidini açmadan güncelleme alabilecek şekilde imei yazabilecek bir babayiğit varsa orasını bilemem :)

Zaten insanlar güncel ve güvende kalmak için bu parayı ödüyorlar. Sizlerin bu konu hakkındaki değerli düşüncelerini dinlemek isterim. Herkese iyi forumlar.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Samsungdaki gibi server kayıt işleminin gelmesini umuyorum sıfırlama güncelleme sorunu yok ne güzel.
direnç kayıtlı cihazlara güncelleme sıfırlama yapılamıyor xiaomi tarafı böyle dirençle ameliyatlı cihazlarla yürümez zaten direnç işlemi sorunlara neden oluyor.

Üst Alt