Yardım Güncellemeden sonra tema problemi

bsraltuntasss

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Büşra Kibar
Cihazım
Xiaomi 15T
Konular
1
Merhabalar, Xiaomi 15t yeni aldım. Birkaç gün içersinde güncellemesi geldi. Yaptım. Şimdi tema problemi çekiyorum. Uyumsuz sürüm hatası veriyor. Sadece simge ve duvar-kilit ekranı değişimi yapıyor tema değiştirince. Diğer uygulamalar üzerinde ki etkisi yok. Bu düzelebilecek bir şey mi ? Sadece tema yapabiliyoruz diye 2 katı para verip bunu aldım şimdi uğraşıyoruz düzelecek mi belli değil.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
596
Tema mağazasındaki temalar HyperOs 1 ve 2 için uygundur. Sürüm olarak HyperOs 2 den 3 e geçiş yaptıysanız bu tür hatalar alırsınız. Temayı uyguladığınızda bildirim paneli ve ( bölgeye göre değişen miui arama tuşarı ) sürüm olarak eski olduğu için uygulamaz ve sistem varsayılan olarak gelir.
Tema mağazasına yüklediğim HyperOs 3 uyumlu 3 tema onaylanmasına rağmen mağazada gözükmüyor.

zaho66

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Zahid
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
30
eu rom var kafam rahat uyumsuz olsa bile uyumlu hale getirebiliyorum.gerçi hyperos 3 te eski kontrol merkezi tarzı kaldırılmış.yenisine alışamadım .eskisi çok pratikti.

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
57
Tema mağazasındaki temalar HyperOs 1 ve 2 için uygundur. Sürüm olarak HyperOs 2 den 3 e geçiş yaptıysanız bu tür hatalar alırsınız. Temayı uyguladığınızda bildirim paneli ve ( bölgeye göre değişen miui arama tuşarı ) sürüm olarak eski olduğu için uygulamaz ve sistem varsayılan olarak gelir.
Tema mağazasına yüklediğim HyperOs 3 uyumlu 3 tema onaylanmasına rağmen mağazada gözükmüyor.
hocam bize global sürümlerde kullanabileceğimiz orjinal hyperos 3 icon lu tema lazım. Poco cihaz kullanıcılarının arayüzünü biliyorsunuz çünkü çok eski ve kötü kullanılıyor.

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
596
hocam bize global sürümlerde kullanabileceğimiz orjinal hyperos 3 icon lu tema lazım. Poco cihaz kullanıcılarının arayüzünü biliyorsunuz çünkü çok eski ve kötü kullanılıyor.
Orjinal simgeleri mağazaya yükleyemiyoruz. Telif hakkı sebebiyle yasak.

Üst Alt