Yardım Güncellemeden Sonra Root Atılamıyor.

atakan1_2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atakan
Cihazım
note13proplus
Konular
2
2.0.208.0.VNOCNXM sürümünden 2.0.209.0.VNOCNXM sürümüne root varken yanlışlıkla güncelledim ve root gitti. Şimdi tekrar root atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Magiskten init_boot ve boot.img dosyalarını patchleyip init_boot_a ve b boot_a ve b'ye flashlıyorum. Telefon açılıyor ama launcher başlamıyor kilidi açınca siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu magisk yerine farklı bir yöntem ile de olur mu? (Modül kullanıyorum)

furkantaha33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
2.0.208.0.VNOCNXM sürümünden 2.0.209.0.VNOCNXM sürümüne root varken yanlışlıkla güncelledim ve root gitti. Şimdi tekrar root atmaya çalışıyorum ama olmuyor. Magiskten init_boot ve boot.img dosyalarını patchleyip init_boot_a ve b boot_a ve b'ye flashlıyorum. Telefon açılıyor ama launcher başlamıyor kilidi açınca siyah ekranda kalıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu magisk yerine farklı bir yöntem ile de olur mu? (Modül kullanıyorum)
2 gün önce bende de aynı sorun oldu güncellemeden önceki rom'a geri dönmek zorunda kaldım root yapamadım bi türlü sıfırlamak zorunda kaldım bu sefer kernelsu yükledim bu daha iyi en azından root gizleme olayı ile uğraşmıyorum güncellemeyi de kapattım hyperos 3 çok güzel olmadığı sürece geçmeyi de düşünmüyorum sadece dinamik ada için rootdan vazgeçemem

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
2 gün önce bende de aynı sorun oldu güncellemeden önceki rom'a geri dönmek zorunda kaldım root yapamadım bi türlü sıfırlamak zorunda kaldım bu sefer kernelsu yükledim bu daha iyi en azından root gizleme olayı ile uğraşmıyorum güncellemeyi de kapattım hyperos 3 çok güzel olmadığı sürece geçmeyi de düşünmüyorum sadece dinamik ada için rootdan vazgeçemem
Kernel su nasıl root atıyor acaba hocam uzun zamandır var ama ben hala initboot yamalayıp magiske talim ediyorum

furkantaha33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
Kernel su nasıl root atıyor acaba hocam uzun zamandır var ama ben hala initboot yamalayıp magiske talim ediyorum
Reis mesaj at bana whatsappdan tarif edeyim çok basitmiş yapması, yıllardır bende magisk kullanıyordum root gizleme ile uğraşıp duruyordum uygulama indiriyorsun ardından gizle falan çok iş, kernelsu da istediğin uygulamayı indir telefonda root yok

atakan1_2

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atakan
Cihazım
note13proplus
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis mesaj at bana whatsappdan tarif edeyim çok basitmiş yapması, yıllardır bende magisk kullanıyordum root gizleme ile uğraşıp duruyordum uygulama indiriyorsun ardından gizle falan çok iş, kernelsu da istediğin uygulamayı indir telefonda root yok
Hocam ben de eski note 8'imde kernelsu kullanıyordum ama magisk modülleri çalışmıyor sanırım onda. Bir de cihaza özel kernel olması gerekmiyor mu onun için? Benim cihazıma özel kernel yok sanırım mtk olduğu için.

furkantaha33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Mi Note 10
Konular
5
Reis bende 13 pro plus 5g kullanıyorum mesaj at anlatayım işte

furthesteagle

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erkut
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Konular
2
Konudan biraz alakasız ama ben de poco f5 cihazımdan 2.0.209.0.VMRMIXM sürümüne sahibim. Sürümü konu sahibininkine benzer. Ama telefon farklı. Ayarlardan telefon hakkında>güncelle'ye basınca yeni bir ekran açılmıyor. Hiçbir şey olmuyor. Normalde farklı bir ekran açılmaz mıydı? Telefona yeni imei atıldı acaba rom'da bir sıkıntı mı var?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt