Yardım Güncellemeden sonra gitmeyen radyo..

nlndrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nalan
Cihazım
Xiaomi note8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 12.5.6.0 RGGINXM
Telefon Modeli
Xiaomi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Xiaomi note8 pro var benim..son güncelleme bu sabah oldu..güncellemeden sonra radyo uygulaması 2 tane olmuş ve uygulama maalesef silinmiyor yani kaldıramıyorum..ne yapabilirim? Fikri olan varmı?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Xiaomi note8 pro var benim..son güncelleme bu sabah oldu..güncellemeden sonra radyo uygulaması 2 tane olmuş ve uygulama maalesef silinmiyor yani kaldıramıyorum..ne yapabilirim? Fikri olan varmı?
Hard format by by radyo 😃

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Güncelleme dosyasında radyo uygulamasını Xiaomi güncelleme olarak değil yeni uygulama olarak vermiş. Bu nedenle iki adet görünüyor. Root yetkiniz varsa sistem uygulamaları kaldıran her hangi bir programla yapabilirsiniz. Eğer yoksa Hidden Settings uygulaması ile radyolardan birini dondurabilirsiniz.

Oyla:

nlndrn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nalan
Cihazım
Xiaomi note8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme dosyasında radyo uygulamasını Xiaomi güncelleme olarak değil yeni uygulama olarak vermiş. Bu nedenle iki adet görünüyor. Root yetkiniz varsa sistem uygulamaları kaldıran her hangi bir programla yapabilirsiniz. Eğer yoksa Hidden Settings uygulaması ile radyolardan birini dondurabilirsiniz.

Teşekkürler☺️ bunları yapabilirmiyim bilmem ama bi telefoncuya gitmem gerekir sanırım..sağolun ilgilendiğiniz için😌

Oyla:
Üst Alt