Çözüldü Guncellemeden, Rom atınca Mi Ekranında Kalanlar Okuyunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.5
Telefon Modeli
Note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
telefoncu dün anakart üzerinden sıfırladı yazılımı yükledi yanlız bir eski sürümü yüklemiş guncelleme geldi yaptım yüzde 80 civarı cihaz kapandı biraz bekledim tepki vermeyince açmaya çalıştım mi yazdı kapandı şarja taktım (şarjı 88 di ) genede ne olur olmaz diye taktım bu defa mi yaziyor gidiyor bidaha çıkıyor gidiyor internetten biraz araştırma yaptım sonuç bi küçük yazıda birisi bulamadim tekrar aradimda adamin yazdığını neyse orada diyor ki ses açma+ + ses kısma -. + Power tuşuna aynı anda basın cihaz titreyince powerden parmağı çekin ses açma ve kismada aynı anda bazı cihazlarda 3 bazilarinda 4 kere aynı anda eşit şekilde çok hızlı şekilde bas çek bunu aynı anda çok hızlı şekilde unlouck yazmadan (tabi bu dediği süre 1 2 saniye içinde çıkıyor yazı ) yapın ve basılı tutun tuşlara bunu bir kaç kez zorlayınca bı bakiyoruz cihaz kapanmıyor donmus gibi mi duruyor sonra ellerinizi çekin ANDROİD yazısı cikicaktir zaten onu gördünüz de cihaz açılıyor demektir. Ben yaptım açıldı bu arada testi yapildj

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum Kuralları Gereği ;

3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Konu başlığında tümü büyük yada renkli bişi göremiyorum ben ?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt