R RDLYMN Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım er Cihazım mi a3 Yaş 40 Konum ist Katılım 13 Mart 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 3 Puanları 3 6 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar ben güncellemeyi yaparken sd kartı çıkarmadım güncellemeden sonra kartı görmedi biçimlemeden bu karttaki verileri nasıl kurtarırım
Arkadaşlar ben güncellemeyi yaparken sd kartı çıkarmadım güncellemeden sonra kartı görmedi biçimlemeden bu karttaki verileri nasıl kurtarırım
muhammed540 ... Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M Cihazım Samsung s20 FE Konum Ankara Katılım 9 Şubat 2019 Konular 353 Mesajlar 7.311 Çözümler 56 Tepkime puanı 7.806 Puanları 438 6 Mayıs 2020 #2 RDLYMN' Alıntı: Arkadaşlar ben güncellemeyi yaparken sd kartı çıkarmadım güncellemeden sonra kartı görmedi biçimlemeden bu karttaki verileri nasıl kurtarırım Genişletmek için tıkla ... Başka telefona takınca SD card görünüyor mu hocam Oyla: Oyla 0 Downvote
RDLYMN' Alıntı: Arkadaşlar ben güncellemeyi yaparken sd kartı çıkarmadım güncellemeden sonra kartı görmedi biçimlemeden bu karttaki verileri nasıl kurtarırım Genişletmek için tıkla ... Başka telefona takınca SD card görünüyor mu hocam
muhammed540 ... Emekli Yönetici MIUI Expert Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M Cihazım Samsung s20 FE Konum Ankara Katılım 9 Şubat 2019 Konular 353 Mesajlar 7.311 Çözümler 56 Tepkime puanı 7.806 Puanları 438 6 Mayıs 2020 #3 Harflerinizi büyük yazmayınız mesajınızı normal bir şekilde tekrar yazınız Oyla: Oyla 0 Downvote
R recepix Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever Adım Recep Cihazım MI A3 Konum İstanbul Katılım 5 Aralık 2018 Konular 2 Mesajlar 241 Tepkime puanı 82 Puanları 43 6 Mayıs 2020 #4 Android 10 da SD karta erişim izni vermen lazım Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
R RDLYMN Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım er Cihazım mi a3 Yaş 40 Konum ist Katılım 13 Mart 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 3 Puanları 3 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 muhammed540' Alıntı: Başka telefona takınca SD card görünüyor mu hocam Genişletmek için tıkla ... başka telefonda denemedim fakat bilgisayarda okuyorum kartaki verileri fakat yazma yada kopyalama yapamıyorum Oyla: Oyla 0 Downvote
muhammed540' Alıntı: Başka telefona takınca SD card görünüyor mu hocam Genişletmek için tıkla ... başka telefonda denemedim fakat bilgisayarda okuyorum kartaki verileri fakat yazma yada kopyalama yapamıyorum
A altuns Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever Adım Mevlut Cihazım Resmi 5 plus Yaş 32 Konum İstanbul Katılım 2 Ağustos 2018 Konular 46 Mesajlar 609 Tepkime puanı 106 Puanları 58 6 Mayıs 2020 #6 10 guncellemesinden sonra bendede aynisi olmustu benim yedegim oldugu icin direk sifirladim Oyla: Oyla 0 Downvote
R RDLYMN Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım er Cihazım mi a3 Yaş 40 Konum ist Katılım 13 Mart 2020 Konular 5 Mesajlar 19 Tepkime puanı 3 Puanları 3 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #7 Sorunu çözdüm android 9 sistemli telefonla veri okuma yazmada sorun olmadı buda bana ders olsun Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
Sorunu çözdüm android 9 sistemli telefonla veri okuma yazmada sorun olmadı buda bana ders olsun Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi