Soru Güncelleme

• Konbuyu başlatan Slaps
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 15
  • Görüntüleme 1K

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
Merhaba arkadaşlar bazı konularda gördüm de 11.0.6.0 PGGMIXM Güncellemesi bazı telefonlara gelmiş. Benim telefon 11.0.2.0(PGGMIXM) Sürümünde Kaldı. Güncelleme almayacak mı artık bu telefonlar 2 aydır kullanıyorum. Bazı Uygulamaları falan gerçekten kötü. Kötünün Kötüsü Öyle söyleyeyim. Bu konusunda yardımcı olur musunuz ? Ne Yapmam gerekiyor ?

kddrh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Note 3 Pro
Konular
1
Hocam merak ettim, hangi uygulamaları kötünün kötüsü olan?

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam merak ettim, hangi uygulamaları kötünün kötüsü olan?

Mesajlar ile arama herkesin bildiği uygulamalar zaten. Facebook , instagram , whatsapp ve bazı 3. parti yazılımlarda bazen uyumsuzluklar oluyor. Tamam hadi o uygulamalarımın kendisinden telefonun kendi yazılımında da birçok problemler mevcut.

kddrh

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Note 3 Pro
Konular
1
Hocam size tavsiyem, endonezya romu yükleyin. Bende 64 vardı, öncesinde avrupa romu vardı cihazda endonezya romu yükledim. Cihaz oldukça iyi bir duruma geldi üstelik mesajlar ve telefon uygulaması da xiaomi oldu. 64 ü satıp 128 aldım bunda global rom var ve hoşuma gitmedi, kilidin açılmasını bekliyorum, ardından hemen endonezya.

Slaps

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam size tavsiyem, endonezya romu yükleyin. Bende 64 vardı, öncesinde avrupa romu vardı cihazda endonezya romu yükledim. Cihaz oldukça iyi bir duruma geldi üstelik mesajlar ve telefon uygulaması da xiaomi oldu. 64 ü satıp 128 aldım bunda global rom var ve hoşuma gitmedi, kilidin açılmasını bekliyorum, ardından hemen endonezya.

yok hocam ben o işlere girmem sağlıklı olmuyor telefonun doğasıyla oynuyor gibi birşey oluyor zaten iyi birşey olsa bu kadar uğraştırmaz yok bl kilidi yok programlar aracılığıyla rom yükleme yok telefon brick oldu öldü. Bunun vakaları çok. sağlıklı bulmuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu hakkında bilgisi olan var mı ? Bu Telefonlar Güncelleme Alacak mı ?

Son düzenleme:

srmrmr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
3
Hocam güncelleme gelirse de yükleme zaten. 11.0.6 da şarjım da hızlı gidiyor NFC de çalışmıyor.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Mesajlar ile arama herkesin bildiği uygulamalar zaten. Facebook , instagram , whatsapp ve bazı 3. parti yazılımlarda bazen uyumsuzluklar oluyor. Tamam hadi o uygulamalarımın kendisinden telefonun kendi yazılımında da birçok problemler mevcut.
Arama ve mesajlar değişmeyecek diye biliyorum

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Arkadaslar Xiaomi markasi Software tarafinda hep Problem mi var ? Ben kagit üstündeki özelliklerine bakarak arastirmadan aldim ama gurbetten WhatsApp ile anami arayamiyorum sorun yasiyorum.
Artik bir güncelleme gelsin diye bekliyorum.
Redmi 8 kullaniyorum.

dorothy

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Swat
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
EGM
Konular
21
Arkadaslar Xiaomi markasi Software tarafinda hep Problem mi var ? Ben kagit üstündeki özelliklerine bakarak arastirmadan aldim ama gurbetten WhatsApp ile anami arayamiyorum sorun yasiyorum.
Artik bir güncelleme gelsin diye bekliyorum.
Redmi 8 kullaniyorum.
Miui çok güzel bi yazılım ama hataları bugları felan çok var ve düzeltilme gayreti çok düşük, ama sizin sorununuz daha çok internetle alakalı gibi duruyor

Footslocker

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozzy
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
4
Miui çok güzel bi yazılım ama hataları bugları felan çok var ve düzeltilme gayreti çok düşük, ama sizin sorununuz daha çok internetle alakalı gibi duruyor
Ayni WiFi hattinda Galaxy S7 ile hic bir sorun yasamadan WhatsApp ile görüsme yapabiliyorum.Yinede sizi dinleyip farkli bir WiFi üzerinden baglanip deneyecegim.

Üst Alt