Soru Güncelleme

uguravnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Uğur
Cihazım
Not 6 pro
Konular
12
Merhaba arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm size bir sorum olacak müsait olan cevaplarsa sevinirim.
Cihaz not 6 pro 10.2.2 sürümündeyim, cihaz rootlu gcam ve bildirim gözükmesi eklentisi yüklü şuan sorunsuz kullanıyorum asıl sorunuma geçeyim. 10.3.2 sürüm Android 9 geçmek istiyorum bu güncellemeyi yaparsam bu root ve gcam ve eklentiler silinir mi ?
Dipnot (imei atılık cihaz )

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Merhaba arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm size bir sorum olacak müsait olan cevaplarsa sevinirim.
Cihaz not 6 pro 10.2.2 sürümündeyim, cihaz rootlu gcam ve bildirim gözükmesi eklentisi yüklü şuan sorunsuz kullanıyorum asıl sorunuma geçeyim. 10.3.2 sürüm Android 9 geçmek istiyorum bu güncellemeyi yaparsam bu root ve gcam ve eklentiler silinir mi ?
Dipnot (imei atılık cihaz )
Gitmese bile android 8 de calışan gcam 9 da calışmayabilir. Twrpden yedek alıp yapın kurulumdan sonra magiski ve data yedeğini yükleyin gcam uyumlu olur ise calışır

Oyla:

serhat.yldz

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Redmi Note 9S
Konular
315
Android 9'a geçiş işleminde Twrp veya Mi Flash ile yükleme yapmanızı öneririm ki daha temiz kurulum olması açısından. Tabi ki Root ve Gcam silinecek bu işlemde.

Oyla:
Üst Alt