Yardım Güncelleme

M3rd0.1

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yeni olarak Mi6 aldım miuı 9a yükselttim fakat sadece kararlı yazıyor güncelleme otomatik olarak gelir mi acaba ? Bir de ön kamera fotoğrafları çok beyaz çekiyor canlı renkler yok yani iPhone cihazına göre oldukça cansız güncelleme ile düzeltilebilir bir sorun mu acaba ve navigasyon tuşları iptal etme seçeneği var fakat komple iptal etmek istiyorum 2 kere dokununca bu ayardan çıkmasını istemiyorum böyle bir seçenek mevcut mu ? Bir de sistem geçiş animasyonlarınfa biraz donma var sanki bu durum nasıl geçer cihaz oldukça hızlı fakat bu sorun neden oluyor bilmiyorum. iyi akşamlar dilerim :)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Cihazın hayırlı olsun hocam.güncellemeler ota üzweinden otomatik gelir.ön kamerayı açtığında ekrana dokun yuvarlak bişey çıkacak.aşağı yukarı hareket ettirerek ışığını ayarlayabilirsin.diğer iki sorunu pas geçiyorum çünki hiç uğraşmadım öyle şeylerle :)

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
animasyonlar da sıkıntı göremiyorum. belki kararlı sürümün karaliligiyla ilgili problemdir. baya ironik olmuş ama beta sürümünde akıcı baya. birde o kamera sorunu yazılımsal deniyor. fakat xiaomi bi türlü düzeltmesi canımı siktilar iyice. portre modunu iyice beter ettiler beta sürümünde odaklayinca arka plandaki en ufak bir ışık kameranın gözünü aliyor. odakdaki nesneye nur iniyor adeta. harbiden yaptıkları iş değil. doğru düzgün kamera optimizasyonu gelsin de oreo gelmese de olur :@

Oyla:
Üst Alt