Çözüldü Güncelleme

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhaba Redmi Note 11 PRO 4G cihazım dün geldi bana. Kullananlarınız bilir güncelleme yapmalı mıyım? Şu anki sürümü 13.0.4, gelen güncelleme 11.0.11.0

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
hocam güncelleme yapmadan bir süre bekleyin derim çünkü xiaomi yeni güncelleme yayınlayınca elbet bir sorunu oluyor geri gelen şikayetlerden sonra düzenliyor güncelleme yapıpta çok sıkıntı çeken kişiler var tercih sizin...

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam güncelleme yapmadan bir süre bekleyin derim çünkü xiaomi yeni güncelleme yayınlayınca elbet bir sorunu oluyor geri gelen şikayetlerden sonra düzenliyor güncelleme yapıpta çok sıkıntı çeken kişiler var tercih sizin...
Evet hocam bende güncelleme yapan 2 kişiden okumuştum kasmalar falan oluyor demişlerdi güncelledikten sonra o yüzden korktum yapamadım. Dediğiniz gibi bekleyeceğim bir süre, zaten güncellemeyle kazanacağım pek bi şey yok sanırım.

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Evet hocam bende güncelleme yapan 2 kişiden okumuştum kasmalar falan oluyor demişlerdi güncelledikten sonra o yüzden korktum yapamadım. Dediğiniz gibi bekleyeceğim bir süre, zaten güncellemeyle kazanacağım pek bi şey yok sanırım.
Bana kalırsa cihaz hangi sürüm ile geldiyse ona kalacaksın. Başka türlü her türlü sorun çıkıyor. Bütün cihazlar için geçerli 😑

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Bana kalırsa cihaz hangi sürüm ile geldiyse ona kalacaksın. Başka türlü her türlü sorun çıkıyor. Bütün cihazlar için geçerli 😑
Valla sonuna kadar haklısınız hocam bir yandan gerçek bir güncelleme (fark yaratacak bir değişiklik) olmadığı sürece hiç güncellemeyeyim stabil kalsın diyorum bende.

radeongt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Öğrenci
Konular
37
benim tavsiyem de o yönde şuan kullandığım Poco X3 NFC ye miui 13 geldi fakat güncellemiyorum çünkü çok şikayet var. rica etsem çözüldü işaretleseniz ? :)

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
benim tavsiyem de o yönde şuan kullandığım Poco X3 NFC ye miui 13 geldi fakat güncellemiyorum çünkü çok şikayet var. rica etsem çözüldü işaretleseniz ? :)
Doğru diyorsunuz belki gerçekten stabil olan bi güncelleme gelirse o zaman bakarım artık. Teşekkür ederim tabi ki.

Üst Alt