Yardım Güncelleme

Ferhat 9264

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 10
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global rom ve mıuı 11.0.14
Telefon Modeli
Mi 10
Bootloader Kilidi
Kapalı
Bu hafta Cezayirde mi 10 cihazını aldım, telefonda android 10 ve mıuı 11 var,yeni güncelleme ( android 12 ve mıuı 12 ) gelmemiş nasıl yükleyebilirim rom'suz

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Bu hafta Cezayirde mi 10 cihazını aldım, telefonda android 10 ve mıuı 11 var,yeni güncelleme ( android 12 ve mıuı 12 ) gelmemiş nasıl yükleyebilirim rom'suz

Otomatik güncelleme gelmiyorsa, ilgili sürümün yeni versiyonlarını indirip ayarlar-güncelleme bölümünden manuel dosya seçimi ile yükleyebilirsiniz. Lakin, sürümleri sırayla kurmanız lazım. Diğer türlü cihaz açılışta kalabilir, açılmayabilir.

Oyla:

Ferhat 9264

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 10
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o sıkıntı ya şuan ki sürümden sonra kaç sürüm geldi, sıralama nedir bilmiyorum

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hocam o sıkıntı ya şuan ki sürümden sonra kaç sürüm geldi, sıralama nedir bilmiyorum

Cihazınız mi 10 - umi ise link :

Bu sayfada tüm sürümler mevcut. Lakin global mi, eea mı yada türkiye mi ayrımına dikkat etmeniz gerekir.

Olurda bootloader açabilirseniz, direkt son sürümü mi flash ile de yükleyebilirsiniz.

Oyla:

Ferhat 9264

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 10
Konular
1
M
Cihazınız mi 10 - umi ise link :

Bu sayfada tüm sürümler mevcut. Lakin global mi, eea mı yada türkiye mi ayrımına dikkat etmeniz gerekir.

Olurda bootloader açabilirseniz, direkt son sürümü mi flash ile de yükleyebilirsiniz.
Mıuı global
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam mi flash meselesine yabancıyım ya baya, attığınız linkten global seçim en son çıkanı yüklersen manuel şekilde güncelleme sağlaya bilir miyim

Oyla:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
M

Mıuı global

Hocam mi flash meselesine yabancıyım ya baya, attığınız linkten global seçim en son çıkanı yüklersen manuel şekilde güncelleme sağlaya bilir miyim

Recovery olanları indirip telefon üzerinden manuel güncelleyebilirsiniz. En başta dediğin gibi doğru sürüm ve sıra ile

Oyla:

Ferhat 9264

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ferhat
Cihazım
Mi 10
Konular
1
Recovery olanları indirip telefon üzerinden manuel güncelleyebilirsiniz. En başta dediğin gibi doğru sürüm ve sıra ile

Hocam fotodaki 4 güncelleme yi en alttan en üste şeklinde sırayla guncellersem olur doğru anladım değil mi

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt