C Canergltk Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Caner Cihazım A40 Yaş 28 Konum Adıyaman Katılım 5 Ekim 2020 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 19 Ocak 2022 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası Global 12.0.3 Telefon Modeli Mi 8 lite Bootloader Kilidi Kapalı Mi 8 lite MIUI 12.5 ne zaman gelecek
S SerseristyLe Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Gökhan Cihazım Mi 10 T Yaş 55 Konum İstanbul Katılım 4 Aralık 2017 Konular 44 Mesajlar 2.550 Çözümler 9 Tepkime puanı 914 Puanları 178 19 Ocak 2022 #2 Canergltk' Alıntı: Mi 8 lite MIUI 12.5 ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Çin için çıkmış ama global ne zaman verir hiç bir fikrim yok hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Ocak 2022 Çin versiyonunda Türkçe dil var mı bilemiyorum normalde olmuyor ama morelocales 2 ile Türkçe olabiliyor olabilir isteseniz deneyin İnceleme - PC olmadan Sürümler arası geçiş youtube de denk geldim. ihtiyacı olan mutlaka olur. PC olmadan Sürümler arası geçiş. forum.miuiturkiye.net Attığım konudaki video izleyin Son düzenleme: 19 Ocak 2022 Oyla: Oyla 0 Downvote
Canergltk' Alıntı: Mi 8 lite MIUI 12.5 ne zaman gelecek Genişletmek için tıkla ... Çin için çıkmış ama global ne zaman verir hiç bir fikrim yok hocam Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 19 Ocak 2022 Çin versiyonunda Türkçe dil var mı bilemiyorum normalde olmuyor ama morelocales 2 ile Türkçe olabiliyor olabilir isteseniz deneyin İnceleme - PC olmadan Sürümler arası geçiş youtube de denk geldim. ihtiyacı olan mutlaka olur. PC olmadan Sürümler arası geçiş. forum.miuiturkiye.net Attığım konudaki video izleyin