Yardım Güncelleme yaptım telefon çöp oldu yardım

Erdem.0_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed erd
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
9
Xiaomi redmi note 9s kulaniyorum yaklaşık 4 5 gün önce MIUI 12.0.2 global kararlı sürüm diye bir güncelleme geldi ilk yapmak istemedim sonra yaptım telefon 12.0.4tten 12.0.2ye düştü ve şuan az kaldı kıracam o eski kullanışlı xiaomi gitti telefon aşırı kötü oldu lütfen yardım edin

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-07-14-16-28-04-716_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-07-14-16-28-04-716_com.android.settings.jpg
    241,9 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210714_163141_510.jpg
    IMG_20210714_163141_510.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 20

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Öncelik ile şunu düzeltelim ota ile güncellemeler hep bir üstü gelir yani ota ile suurm dusemezsiniz burda bir yanlışlık var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve PC ile rom değiştirebilirsiniz örnek Endonezya yada aosp var onu yada başka stabil varsa forum üyeleri yazar

Erdem.0_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed erd
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelik ile şunu düzeltelim ota ile güncellemeler hep bir üstü gelir yani ota ile suurm dusemezsiniz burda bir yanlışlık var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve PC ile rom değiştirebilirsiniz örnek Endonezya yada aosp var onu yada başka stabil varsa forum üyeleri yazar
Hocam ne dediğinizi anlamadım çünkü bildiğim terimler değil diyeceğim şu telefon cidden aşırı kötü oldu kasma donma var fonksiyonlar arada doğru çalışmıyor yeni güncelleme ne zaman gelecek bunu öğrenebileceğim bir yer var mı

mzo69

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mzo
Cihazım
mi 9T
Konular
7

kararlı ROM​

Yazar: MIUI Resmi Ekibi

Sürüm: V12.0.2.0.RJWMIXM (MIUI12)

Boyut: 2.3G

Merhaba, Üste mi kendi sitesindeki global son resmi sürüm bilgisidir. Sizin bir önceki romunuz hindistan veya benzeri bir rom olabilir. Ota'dan gelen güncelleme sonucu makinenin farklı roma geçmesi nedeni ile ilgili sorun yaşıyor olabilirsiniz. Bu konulardan çok anlamadığım için diğer arkadaşlardan yardım isteyin, temiz kurulum yapmak faydalı olabilir.
buradan kontrol edebilirsiniz.

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Android 10 dan 11 yükseltilmiş sürüm numarasına çok takılmayın güncellemenin problemli olmasına yapacak bişey yok şimdilik telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz duzelmezse yapacak bişey yok yeni güncellemeyi bekleyebilirsiniz anladığım kadarıyla standart kullanıcısınız bilginiz yoksa rom ve eski sürüme dönme işlemleri yapmayın size maddi masraflar açabilir.

Erdem.0_

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed erd
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Android 10 dan 11 yükseltilmiş sürüm numarasına çok takılmayın güncellemenin problemli olmasına yapacak bişey yok şimdilik telefonu sıfırlamayı deneyebilirsiniz duzelmezse yapacak bişey yok yeni güncellemeyi bekleyebilirsiniz anladığım kadarıyla standart kullanıcısınız bilginiz yoksa rom ve eski sürüme dönme işlemleri yapmayın size maddi masraflar açabilir.
Evet hocam pek bilgim yok ondan rom vs. yükleme işine girmeyecem telefonu sıfırlayi deneyecem eğer çözülmesse bekleyecem teşekkürler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Cihazınız Android 10 sürümünden Android 11 sürümüne güncellenmiş. Android sürüm yükseltme güncellemelerinde MIUI numarası baştan başlar. Sürüm düşmesi yok yani.

Android 11'lu ilk sürüm ve MIUI 12 birleşince bolca sorun çıkma ihtimali oluyor. Dosyalarınızın yedeğini alıp format atın. Bir nebze iyileşecektir deneyim ancak yine sorunlara çare olur diyemem.

Üst Alt