Yardım Güncelleme yapmalı mıyım

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MİUİ 12.5 kararlı
Telefon Modeli
Poco x3 gt Tr
Bootloader Kilidi
Kapalı
Poco x3 gt miui 13 güncellemesini yapmamda sakınca varmıdır pil konusunda +lar olurmu?

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Poco x3 gt miui 13 güncellemesini yapmamda sakınca varmıdır pil konusunda +lar olurmu?

Aşağıda cihazınızın sayfası mevcut. Orada kullanıcılar ile durumları rahatça görüşebilirsiniz.
  1. Poco X3 GT

Eğer paylaşım yok ise, miui 13 maalesef şuan için 12.5 e göre daha fazla şarj tüketiyor. Ama artıları var.

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aşağıda cihazınızın sayfası mevcut. Orada kullanıcılar ile durumları rahatça görüşebilirsiniz.
  1. Poco X3 GT

Eğer paylaşım yok ise, miui 13 maalesef şuan için 12.5 e göre daha fazla şarj tüketiyor. Ama artıları var.
Ben miui 13 geldi sanmıştım telefona meğersem muiu 12.5.4 gelmiş güncelliyorum umarım bataryası daha stabil hale gelir

Oyla:

emiramarick

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Poco x3 gt
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  1. Poco X3 GT

hocam 12.5.4 ü yaptım yeniden başlattım 13.0.2 gelmiş telefona bir anda ilk başta dedim herhalde batarya sorunu çıkacak filan telefonda bataryada hiç sorun göremedim saat 1 den 10 dk öncesine kadar kullanıyordum sadece 41 şarj gitti ve 1 saatini wild riftte geçirdim geri kalanı instagram ve tiktok bende sorun çıkmadı umarım herkeste öyle olur

Oyla:
Üst Alt