Soru Güncelleme yapmalı mıyım

ali072

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi note 10
Konular
35
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
güncelleme yapmalı mıyım şuan 12.5.4 yüklü buna güncelleyenler yorum yapabilir mi ? +ları -lerini öğrenmek istiyorum.teşekkür ederim

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Sizin cihaz donanim olarak eski / güçsüz bence başka yükleyen birilerinin tavsiyelerini almadan yüklemeyin son güncellemeleri olduğu için baya kotulesecektir büyük ihtimalle

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Sizin cihaz donanim olarak eski / güçsüz bence başka yükleyen birilerinin tavsiyelerini almadan yüklemeyin son güncellemeleri olduğu için baya kotulesecektir büyük ihtimalle
Eski ve güçsüz değil planlı eskitme var telefonlar çıkışından 1 sene sonra yeni modeli tanitilinca ufak ufak eskitiliyor 2 sene garanti süresi bitincede güncellemeler sadece sorun getiriyor bu bilinçli bi şekilde yapılıyor marka gözden çıkarmış oluyo o modeli.
İnsanları telefonlarının eski ve güçsüz olduğuna ikna etmek yerine bilinçlendirilelim markalara tepkimizi verelim

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
donanımla pek alakası yok. miui 11 den sonra bozdu. 12, 12.5 ve 13 tam 1 çöp. benzer donanımlı telefonlara bakabilirsin hepsi uçuyor. ya da aosp rom kur telefonu tanıyamazsın. fakat tam uyumlu çalışmıyor, özellikle kamerası.

Eski ve güçsüz değil planlı eskitme var telefonlar çıkışından 1 sene sonra yeni modeli tanitilinca ufak ufak eskitiliyor 2 sene garanti süresi bitincede güncellemeler sadece sorun getiriyor bu bilinçli bi şekilde yapılıyor marka gözden çıkarmış oluyo o modeli.
İnsanları telefonlarının eski ve güçsüz olduğuna ikna etmek yerine bilinçlendirilelim markalara tepkimizi verelim
avrupa birliği bu olaya el atsa çok iyi olur. tek 1 güncellemeyle çöp olabiliyor bu durum çok korkutucu. Bir de yok kamera iyileştirdik yok stabilite arttırdık yalanlarıyla not yazıyorlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Miui 11 kurun telefonu tanıyamazsınız uçuyor resmen.

Son düzenleme:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
donanımla pek alakası yok. miui 11 den sonra bozdu. 12, 12.5 ve 13 tam 1 çöp. benzer donanımlı telefonlara bakabilirsin hepsi uçuyor. ya da aosp rom kur telefonu tanıyamazsın. fakat tam uyumlu çalışmıyor, özellikle kamerası.

avrupa birliği bu olaya el atsa çok iyi olur. tek 1 güncellemeyle çöp olabiliyor bu durum çok korkutucu. Bir de yok kamera iyileştirdik yok stabilite arttırdık yalanlarıyla not yazıyorlar. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Miui 11 kurun telefonu tanıyamazsınız uçuyor resmen.
730g işlemci gayet eski ve performansı artık yetersiz kalan bir işlemci ancak bunu bı nebze düzeltmek için aosp Roma gecebilirsiniz arayüz vb vb daha akıcı olur

viper17

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Xiaomi Mi4c
Konular
0
730g işlemci gayet eski ve performansı artık yetersiz kalan bir işlemci ancak bunu bı nebze düzeltmek için aosp Roma gecebilirsiniz arayüz vb vb daha akıcı olur
neye göre kime göre yetersiz? zaten ilk çıktığında da orta segment bir işlemciydi. miui 11 de yeterli gelen işlemci 12 ve 13 de niye saçmalıyor? bu bir tesadüf mü? Hadi diyelim doğru, mi 10 pro sd 865 kullanıyor, onların konularına bak aynı şikayetler. 865 de mi yetersiz kaldı?

mehmetali026

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet ali
Cihazım
Redmi Note 11pr
Meslek
Emekli
Konular
36
Planlı eskitme yapıyorlar bence ben hala gittiği yere kadar cihazımı kullanmaya devam edeceğim insanları yeni cihaz almaya zorluyorlar bence android 12 -13 14 Olsa ne olacak cihazlarımızı günlük kullanalım yeter.Sonuçta iletişim aracı alo diyecek ve internette bilgi edineceksin ....

Üst Alt