Yardım Güncelleme yaparsak imei gider mi?(mi 11 lite)

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Mi 11 lite
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar selamün aleyküm. Forum da yeniyim. Bir sorunum vardı. Ben dün telefonuma imei attım.(Telefon:Xiaomi mi 11 lite) Attıktan sonra telefoncu bana dediki sakın ama sakın güncelleme yapma ve format atma. Bende sordum niye dedi imei gidebilir. Sizce böyle bir şey var mı? Güncelleme önemli bir şey çünkü. Ve baktım telefona root ta atmışlar.Magisk manager diye bir program kurulu. Ben root olmasını istemiyorum. Kaldırsam mı daha iyi kalsa mı iyi şimdiden teşekkürler

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Twrp den Efs Yedeği Alın Ve Pcye Atın veya Sd Karta. O modele imei yöntemi çıktıysa şimdilik sıkıntılıdır. Ama yinede güncellemek isterseniz Güncelleyin imei giderse twrpden Efs yedeğini restore edin tekrar geri gelir. Sorumluluk kabul etmiyorum :)

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Mi 11 Lite için yapılan IMEI yöntemi henüz düzgün bir yöntem değil. Güncelleme yaparsanız modem dosyası stok hâle döneceği için IMEI gider. Eng romun modem dosyasını flaşlarsanız yeniden IMEI gelecektir.

Oyla:

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp den Efs Yedeği Alın Ve Pcye Atın veya Sd Karta. O modele imei yöntemi çıktıysa şimdilik sıkıntılıdır. Ama yinede güncellemek isterseniz Güncelleyin imei giderse twrpden Efs yedeğini restore edin tekrar geri gelir. Sorumluluk kabul etmiyorum :)
Mi 11 Lite için yapılan IMEI yöntemi henüz düzgün bir yöntem değil. Güncelleme yaparsanız modem dosyası stok hâle döneceği için IMEI gider. Eng romun modem dosyasını flaşlarsanız yeniden IMEI gelecektir.
Hocam yanlış anlamayın dediklerinizden pek birşey anlamadım kusura bakmayın o kadar bilgili değilim biraz daha açık anlatabilme şansınız var mı?

Oyla:

iarknn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
M2101K6G
Konular
1
Hocam tavsiyem telefoncu arkadaş ne dediyse ona uymanız. Bu konularda pek bir bilgiye sahip değilseniz kullanılan terimler size yabancı geleceği için iyice araştırma yapmadan cihazınızda işlem uygulamayın.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Hocam yanlış anlamayın dediklerinizden pek birşey anlamadım kusura bakmayın o kadar bilgili değilim biraz daha açık anlatabilme şansınız var mı?
Kısacası güncellemeyin, imei gider. Güncelleme sonrası cihaza imei atmak için değiştirilen orijinal modem dosyası geri geliyor, o yüzden tüm işlemleri baştan yapmak zorunda kalıyorsunuz ki siz anlamadığınız için sorun olur ne yazık ki.

Oyla:

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
Kısacası güncellemeyin, imei gider. Güncelleme sonrası cihaza imei atmak için değiştirilen orijinal modem dosyası geri geliyor, o yüzden tüm işlemleri baştan yapmak zorunda kalıyorsunuz ki siz anlamadığınız için sorun olur ne yazık ki.
hocam güncelleme önemli bir şey ben bunu sonradan düzeltemez miyim? Güncelleme olmazsa ne işe yarar ki

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
hocam güncelleme önemli bir şey ben bunu sonradan düzeltemez miyim? Güncelleme olmazsa ne işe yarar ki
Başka seçeneğiniz yok ne yazık ki, ya güncelleme yapmayacaksınız, ya yapacaksınız baştan o işlemleri yaptıracaksınız, yada cihazı elden çıkartıp imei atılan bir cihaz alacaksınız.

Oyla:

VoLBieX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Şiyar
Cihazım
Mi 11 lite
Konular
8
Başka seçeneğiniz yok ne yazık ki, ya güncelleme yapmayacaksınız, ya yapacaksınız baştan o işlemleri yaptıracaksınız, yada cihazı elden çıkartıp imei atılan bir cihaz alacaksınız.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum özür dilerim. Ben şöyle diyorum cihaz yeni olduğu için imei sistemi daha tam oturmamış ben güncelleme yapıp sonradan gidip tekrar imei attırsam veya sistem tam oturduğu zaman imei silip yeni imei atarsam olur mu? Çünkü bir sürü tanıdığım yurt dışı telefon kullanıyor ve hiçbirinde böyle sorun yok. Format atıyorlar güncelleme yapıyorlar

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
523
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum özür dilerim. Ben şöyle diyorum cihaz yeni olduğu için imei sistemi daha tam oturmamış ben güncelleme yapıp sonradan gidip tekrar imei attırsam veya sistem tam oturduğu zaman imei silip yeni imei atarsam olur mu? Çünkü bir sürü tanıdığım yurt dışı telefon kullanıyor ve hiçbirinde böyle sorun yok. Format atıyorlar güncelleme yapıyorlar
Güncelleme yaparsınız, sonrasında o işlemleri baştan yaparsınız imei atarsınız bu olur. Ancak bu işlemin tam oturması ne zaman olur, olur mu olmaz mı belli değil. Kalıcı İmei işlemi bahsettiğiniz cihaz için geçerli değil. Forum içinde rsa kilidiyle ilgili çok konu açıldı, incelerseniz sorularınıza cevap alacaksınız.

Oyla:
Üst Alt