Yardım Güncelleme yapamıyorum

rcmn0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rsm
Cihazım
Note 13 pro
Konular
5
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 14 v14.0.14.0
Telefon Modeli
Redmi Note 12 4g
Bootloader Kilidi
Açık
Bl kilidi açık cihaz MIUI 14 sürümünde kaldı yaklaşık 15 tane güncellemesi var update sitesinde hyperos 2 almış ama manuel olarak dosyayı indirip paket seç dediğimde bu rom yüklenemiyor diyor nasıl güncelleme yapabiliriz cihazı twrp ile denedim güncellemeyi yüklerken hata veriyor sistem dosyaları silindi sıfırdan rom kurdum yok mu doğru düzgün güncelleyeceğimiz bir yöntem bilen

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Gördüğüm kadarıyla iki farklı cihaz modeliniz var, tapas ve topaz isimli. Cihaz modeline uygun olanı indiriyorsunuz değil mi? Kilit açıksa eğer fastboot üzerinden rom değişimini yapabilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Kilidi açık cihazlar miui 14 ten hyperos a güncelleme yapamıyor. Hyperos 1 sürümünün fastboot romunu indirip 1 defa yükleyin sonrasında oto güncelleme yapmaya devam edecektir. Ama imei atılmış 12 pro 4g tapas modeli ise hyperos a güncellemeyin. Server kayıt a çevrildikten sonra sorunsuz güncelleme yapmaya devam eder.

Oyla:

rcmn0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rsm
Cihazım
Note 13 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kilidi açık cihazlar miui 14 ten hyperos a güncelleme yapamıyor. Hyperos 1 sürümünün fastboot romunu indirip 1 defa yükleyin sonrasında oto güncelleme yapmaya devam edecektir. Ama imei atılmış 12 pro 4g tapas modeli ise hyperos a güncellemeyin. Server kayıt a çevrildikten sonra sorunsuz güncelleme yapmaya devam eder.
Fastboot rom indirdim kurdum fakat kurulumdan sonra cihaz yine açılmadı gri ekran oluyor sonrasında yeniden başlatıyor kendini ve hyperos recovery mode olarak açılıyor 2 3 kez denedim fakat hyperos romda açılmadı tekrardan MIUI 14 sürümünü kurdum açıldı cihaz dirençli kayıt yapıldı ve güncelleme yapmıyor

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Fastboot rom indirdim kurdum fakat kurulumdan sonra cihaz yine açılmadı gri ekran oluyor sonrasında yeniden başlatıyor kendini ve hyperos recovery mode olarak açılıyor 2 3 kez denedim fakat hyperos romda açılmadı tekrardan MIUI 14 sürümünü kurdum açıldı cihaz dirençli kayıt yapıldı ve güncelleme yapmıyor
Miui 14 modemi yükleyin açılır. Sorunsuz güncelleme için server kayıt a çevrilmeli zaten alıntı yaptığınız mesajda yazmıştım

Oyla:
Üst Alt