Yardım Güncelleme Yapamadım

sonmoiqan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 4x 4/64
Konular
2
Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce telefonuma TWRP yüklemiştim root atmak için fakat şimdi telefona
8.4.12 güncellemesini yüklemeye çalışırken güncelle dedikten sonra telefon kapandı ve TWRP menüsü açıldı ve oradan tekrar başlatı seçtim fakat telefon tekrar açıldığında güncelleme yapılamadı dedi. Güncellerken twrp açılmaması için ne yapmam gerek veya kaldırmak için.

Telefon: Redmi Note 4x 4/64

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Arkadaşlar bundan 2 hafta kadar önce telefonuma TWRP yüklemiştim root atmak için fakat şimdi telefona
8.4.12 güncellemesini yüklemeye çalışırken güncelle dedikten sonra telefon kapandı ve TWRP menüsü açıldı ve oradan tekrar başlatı seçtim fakat telefon tekrar açıldığında güncelleme yapılamadı dedi. Güncellerken twrp açılmaması için ne yapmam gerek veya kaldırmak için.

Telefon: Redmi Note 4x 4/64
Güncelleme dosyasını zip olarak indirip Twrp den install kısmında zip i seçip yüklemeniz lazım.
Twrp kurulu iken başka yöntemi yok.

Oyla:

sonmoiqan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 4x 4/64
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncelleme dosyasını zip olarak indirip Twrp den install kısmında zip i seçip yüklemeniz lazım.
Twrp kurulu iken başka yöntemi yok.
Peki verilerim silinmeden twrp'yi kaldırıp telefonumu eski haline nasıl getirebilirim ?
[doublepost=1523649592,1523649547][/doublepost]Mesela 100 mb guncelleme geldiğinde ben 1.5 gb gibi civarlarda indirmek zorunda kalmak istemiyorum.

Oyla:

medet_1983m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
medet
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Aynı sorun bende de var. Twrp den de zible yükleme yapmak istesem de yüklenemedi hatası oluşuyor ve mecburen 1,2 GB indirmek zorunda kalıyorum

Oyla:

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Peki verilerim silinmeden twrp'yi kaldırıp telefonumu eski haline nasıl getirebilirim ?
[doublepost=1523649592,1523649547][/doublepost]Mesela 100 mb guncelleme geldiğinde ben 1.5 gb gibi civarlarda indirmek zorunda kalmak istemiyorum.
Mi flash ile temiz kurulum yapmanız gerek.
Bu yöntem ile verileriniz silinir. Yedek almanız gerekiyor. Mi Cloud hesabınızda yedekleme yaptıysanız. Kurulum sonrası mi cloud yedeğinden geri yükleme yapabilirsiniz.
Başka yöntem varmı bilmiyorum . Bilen arkadaşlar varsa yazarlar.
[doublepost=1523650278][/doublepost]
Aynı sorun bende de var. Twrp den de zible yükleme yapmak istesem de yüklenemedi hatası oluşuyor ve mecburen 1,2 GB indirmek zorunda kalıyorum
Twrp kurulu iken güncelleme için tüm romu indirmek gerekiyor. Doğru zip dosyasını indirince twrpden install kısmında zipi seçip yükleyince sorun olmamalı.
[doublepost=1523650586][/doublepost]Mi flash kullanım rehberi mevcut bu konuda.
Rehber - MI Flash Tool İle FastBoot ROM Kurulumu
(Mi Flash Tool kullanabilmek için, Cihazın Bootloader kilidi açık olması gerekiyor.)

Oyla:

medet_1983m

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
medet
Cihazım
xiaomi
Konular
1
Anladım yani twrp kurulu ise gelen guncellemenin full indirmeniz lazım teşekkürler

Oyla:

sonmoiqan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Note 4x 4/64
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orjinal recoveryi geri yuklesek olmaz mi?

Oyla:

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Sistem custom durumdaysa ( twrp veya root ) cihaz ota üzerinden incremental paketleri alamaz bunun yerine ota üzerinden recovery rom paketi şeklinde indirim sağlanır ve twrp üzerinden kurulum sağlayabilirsiniz. Cihaz üzerindeki özelleştirmeleri (unroot.zip veya stock recovery.img flashlayarak) kaldırdığınız zaman incremental paketleri almaya devam edebilirsiniz. Tüm bunları yaptığınızda cihaz stock duruma gelmezse twrp üzerinden temiz kurulumla stock rom flashlayıp stock recovery.img yüklenerek stock duruma geri dönülebilir.

Oyla:
Üst Alt