Yardım güncelleme veya sıfırlama sonrası bl süresi uzar mı

jitterprosu

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
Oneplus 8 pro
Konular
60
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14 , and 13
Telefon Modeli
xiaomi 13 ( fuxi )
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar xiaomiye dönüm ama bayağı bir şey unutmuşum . şimdi xiaomi 13 cihazımda bl kilidini açacağım . miui 14 , and 13 üzerindeyim . telefonu sıfırlasam veya güncellesem bl kilidi açma sürem uzar mı :)

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
S24 Ultra
Konular
3
arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar xiaomiye dönüm ama bayağı bir şey unutmuşum . şimdi xiaomi 13 cihazımda bl kilidini açacağım . miui 14 , and 13 üzerindeyim . telefonu sıfırlasam veya güncellesem bl kilidi açma sürem uzar mı :)

Uzamaz çünkü kilit açma sırasında cihaz Fastboot modda olacağı için sorun yok hatta sim kart bile takmasaniz olur....

Oyla:

afaruky

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Afaruk
Cihazım
Nexus 5
Konular
6
Telefona başka mi hesabından giriş yapmayın yoksa süreniz sıfırlanır diye uyarı çıkıyor ama aynı hesabı kaldırıp tekrar girince ne olur bilemiyorum. Şahsen riske girmezdim. Bir de ROM falan atarken cihaza bir şey olursa kilidi kapalı olduğunda kurtarması daha zor olacak.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Mi Unlock üzerinden aldığunız süre uzar. Güncelleme yapınca Mi Hesabı üzerinden farklı sürümde olduğunuz sunucuya ulaşıyor. Sıfırlamada da Mi Hesabı'na tekrar giriş yaptığınız için yine sunucuya bilgisi gidiyor. Fastboot modda olup olmaması önemli değil, süreyi uzatacaktır. 1 hafta güncelleme ve sıfırlama yapmayın ve ayrıca güvenlik uygulamasını kullanmayın; çok zor bir şey değil.

Oyla:
Üst Alt