Yardım Güncelleme telefonu öldürüyormu?

mrt632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Demir
Cihazım
Redmi note 4
Konular
6
redmi note 4 kullanıyorum normalde pubg benzeri ağır oyunlar oynarken hiç ısınmazdi kendi internetimi açar 1 2 saat pung oynardım hiç ısınmazdi arkadaşıma ve kendime açınca interneti hafif ısınırdı her gelen kararlı güncellemeyi yapıyorum artık telefon pubg de bile ilk oyunumda ısınma yapıyor +++ şarjı da daha hızlı gitmeye başlıyor telefonu alalı 6 ay oldu ilk aylarda şarjı çok güzel gidiyordu hiç ısınmazdi şimdi her güncellemeyi yapıyorum artık şarjı birazdaha hızlı gidiyor telefonun parlaklığını %50 de pubg oynayınca artık daha hızlı ısınıyor okulda üst üste oyunlara girerdik arkadasimada açardım interneti bazen hiç ısınmazdi bazen hafif ısınırdı şimdiki in 2 katı falan yorumlarınızı bekliyorum SİZCE XIAOMIDE İPHONE GİBİ HER GÜNCELLEMEYLE ÖLEN BİR TELEFON OLMA OLASILIĞI? ??

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    15,4 KB · Görüntüleme: 29

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Öncelikle büyük harfle konu açmak yasak, soruna gelirsek güncelleme adı üstünde yenilik gelişim demektir ama bazı güncellemeler beklenmedik etkiler yapabilıyor birde 6ay olmuş belirli bir batarya ömrü kaybı olmuştur ilk günler gibi olmaz, ısınma konusunda rom değişmenızı ve tekrar kontrol etmenizi öneririm

Oyla:

mrt632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Demir
Cihazım
Redmi note 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle büyük harfle konu açmak yasak, soruna gelirsek güncelleme adı üstünde yenilik gelişim demektir ama bazı güncellemeler beklenmedik etkiler yapabilıyor birde 6ay olmuş belirli bir batarya ömrü kaybı olmuştur ilk günler gibi olmaz, ısınma konusunda rom değişmenızı ve tekrar kontrol etmenizi öneririm
rom değişmenizi derken neyi kastetdiniz anlayamadımda aciklarmisiniz

Oyla:

alaturka

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali Ölmez
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
0
Valla hocam iphone da alsan xiaomi de alsan veya farklı bir marka da alsan bu iş şans işi. Bende 1 ay kadar önce Redmi 5 Plus aldım, telefon çok iyiydi stabilitesi olsun hızı olsun sonra bi sistem güncelleme geldi yüklemez olaydım. Güncelleme yaparken hata verdi sonrasında tonla sıkıntı başladı telefonumda, en son fabrika ayarlarına bari çevireyim dedim bu seferde bootloop a girdi. Şimdi de garantiye gönderecem bakalım. Yani güncelleme vezir de edebilir rezil de edebilir şansına bağlı.

Oyla:

mrt632

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Demir
Cihazım
Redmi note 4
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Planlı eskitme denen bir şey var
[doublepost=1529047808,1529047765][/doublepost]
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
izledim bu videoyu aslında öyle dünyayı çöplüğe sürüklüyor eskiden kaliteli şeyler yapıyorlardı kolay kolay zarar görmeyen hasar almayan şeyler yapıyorlardı ama sonradan tekrar satamadiklari için planlı eskitme yapılmaya başlandı daha kalitesiz ürünler yapılıyor
7

Oyla:

taylan08

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taylan
Cihazım
Mİ5S 64
Meslek
öğrenci
Konular
19
Valla hocam mi5s e güncelleme gelse bir fikrim olacak ama malesef gelmiyor :D:D

Oyla:

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Muhteşem bir başlık. Xiaomi bu başlıktaki kapitalist sisteme karşı telefon üreten bir firmaydı. Artık fiziki mağazalar açmaya başlayınca ve çentikli geri kafalı, tamamen özenti face id özelliğine o kadar para harcayınca, bu özelliğini kaybetti. Bence artık bir mi note 3 gibi kendinden 2 kat pahalı telefonlardan daha iyi kamerası olan modeli görür müyüz , şüpheliyim.

Oyla:
Üst Alt