Yardım güncelleme sorunu

lacasademi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Su
Cihazım
xiomia 5
Konular
1
cihaz xiomia mi 5 güncelleme sona geldiğinde iptal ve yeniden güncelle diye iki seçenek cikiyor kac kere bubaoruub yaşadık lütfen bilen birileri yardımcı olsun

Ekli dosyalar

• IMG_20180421_105936.jpg
    IMG_20180421_105936.jpg
    4 MB · Görüntüleme: 17

Hn33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5
Konular
0
Boşa uğraşma Bence değişen hiçbir şey olmamış gördüğüm kadarıyla Android 7 yerine 8 yazıyor sadece Tek fark bu

Oyla:

kartal60

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
mi5
Konular
1
Boşa uğraşma Bence değişen hiçbir şey olmamış gördüğüm kadarıyla Android 7 yerine 8 yazıyor sadece Tek fark bu
Nasıl değişiklik yok hocam? Önceden 2 çekirdek çalışmıyordu yeni güncelleme ile tamamı çalışıyor, kamerada ise olumlu yönde gelişme var ara yüzü değişmiş.
İki tane can sıkan noktası var önceki güncellemeye göre şarjı biraz az gidiyor ve ekran kaydedici de hoparlör seçeneğinin kaldırılmış olması.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

lacasademi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Su
Cihazım
xiomia 5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl değişiklik yok hocam? Önceden 2 çekirdek çalışmıyordu yeni güncelleme ile tamamı çalışıyor, kamerada ise olumlu yönde gelişme var ara yüzü değişmiş.
İki tane can sıkan noktası var önceki güncellemeye göre şarjı biraz az gidiyor ve ekran kaydedici de hoparlör seçeneğinin kaldırılmış olması.

peki nasil halledebilirim bu sorunu

Oyla:

Hn33

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hakan
Cihazım
Mi5
Konular
0

Birincisi benim telefon dört çekirdekde çalışıyordu kameraya gelirsek sadece arayüz değişmiş Yani çok da kayda değer değişiklik olmadı yani boşuna beklemişiz 8 boş çıktı bundan sonra kolay kolay güncelleme almayacağım

Oyla:
Üst Alt