- Adım
- Ahmet
- Cihazım
- Lg G2
- Konular
- 5
Arkadaşlar merhaba. Xiaomi Mi Note 10 Pro versiyon telefon kullanmaktayım. Telefonum yurtdışından gelme. İmei attırdım. Twrp yüklü degil sanırım bootlader kilidi açık ama. İmei atan yer telefona güncelleme gelirse yaptırma demişti . Ayarların bozulabilir demişti. Fakat elimde arka planda güncelleme indirilmişti ve kardeşimin yanlışlıkla oynar iken güncelleme başlamış Miuı 12.1.3 sürümüne Androdi 11'e yükseldi. Telefoncuyu aradım sordum bir sorun olmaz imei gitmemiştir sadece güncellemiştir dedi. Sürüme yükseldikten sonra Pil durumum oldukça yükseldi kameram daha iyi oldu diye düşüncem var ama telefonumda bildirimler geliyor üstten açınca otomatik hepsi siliniyor yaptıgım duvar kagıdı ana ekranımda birden bire büyüyor ve kaydırmalı resme dönüyor telefon açık iken bazen ekranım birden siyah ekran oluyor android sistemi telefon açık iken tekrardan başlıyor. (Yeniden başlatma olmuyor) Telefonumda böyle sorunlar yaşamaktayım. Bu sorun genel olarak mı var ? Ben bu durumda imei gitmeden nasıl format atabilirim ? (Format atar iken verilerimi yedekliycem tabikide ) format atar iken karşılaştıgım sorunları discord kullanan var ise ordan daha hızlı belirterek sorunu hemen çözebilir miyiz ? Çünki iş hayatım telefonuma baglı. Benim için çok önemli bir durum. Önerileriniz nedir ?