İpucu Güncelleme sorasi magisk manager problemi

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23
Selamlar...
Yaşadiğim sorunu nasil çözdüğü anlatacağim zira form da çözümü varsa denk gelmedim hocalarim. Global stabil rom kullanmak yerine haftalik eu rom kullanmak daha cazip ve benim gibi sürekli yazilim güncelleme hastaliği olan biri için en uygun rom olarak düşünüyorum. Sebebi konuya gelirsek hocalarim mi9t pro kullaniyorum, rom kuracagim sirada migasik 19.3 (19300) flashliyorum ve cihaz açildiğinda magiski güncelleme yapmiyorum, viper Android FX ve dolby atmos gibi vaz geçemediğim uygulamalar en stabil olarak magiskin 19.3(19300) versiyonunda çalışmaktadir. Bilen hocalarim vardir ben bilmeyenler için konuya devam ediyorum... Eu beta rom güncellemesi geldi ve romu indirip twrp den install yaparak güncelleme yaptiniz diyelim cihaz yeni haftalik versiyon ile açılırken viper Android FX ve dolby calismayacaktir çünki magisk uygulamasi Sizden 20.4 (20400) manageri indirip twrpden flashlamanizi isteyecektir. 20.4 indirip kursaniz bile viper ve dolby stabil calismayacaktir. Calissa bile arka planda acik birakmaniz gerekicek buda sizi zamanla yorar. Her seferinde arka plan uygulamasini kapatinca viper ve dolby de kapanmaktadir. Buna çözüm olarak; güncelleme rom ve magisk 19.3 (19300) telefonunuza atin twrp modunda romunuzu güncelleyin ve ana ekrana gelip magiski flashlayin. Muhtemelen yüklenicektir eğer sorun yaşarsaniz. Yani magisk yukleme sirasinda prosses error gibi hata gorurseniz, ana ekrana gelip REBOOT/ RECOVERY yapin cihazi yeniden twrp modunda baslatip magisk 19.3 flashlayin daha sora dalvik art / cache wipe yapin ( dalvik kismi tercih meselesi ben yinede yapiyorum) sora reboot system yapin cihaziniz acildiğinda magiskiniz hala 19.3 (19300) olarak kullanmaya devam ediceksiniz bu sebeple her seferinde format data yapmaktan kurtulcaksiniz :) okuduğunuz için tesekkur ederim. Not bu konuyu güncelleme yapacaklara kolaylik olsun diye anlattim kusurum olduysa affedin :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-03-23-50-17-353_com.topjohnwu.magisk.jpg
    Screenshot_2020-06-03-23-50-17-353_com.topjohnwu.magisk.jpg
    231,9 KB · Görüntüleme: 29
Üst Alt