Yardım Güncelleme sonrası

Feyyaz54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Xiomi mi 9se
Konular
2
Merhaba arkadaşlar gruba yeni katıldım ve xiomi ailesine de 1 hafta önce katıldım cihazım xiomi mi 9se imei atılma sıfır olarak aldım şuan sürüm olarak aşağıdaki fotoda yazan yüklü fakat sistem guncellemelerine bastigimda 9.8.15 indir butonu çıkıyor sizce yaptigimda imei kayb8 veya telefonun çinceye dönmesi gibi olaylarla karşılaşır mıyım veya bir başka problem çıkar mı ? Teşekkürler simdiden
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır. Lütfen duzeltiniz
Telefon cinceye dönmez, IMEI kaybı yaşamamak için twrpden efs yedeği alınız. Romu indirip twrp ile kurabilirsiniz

Oyla:

kdrsvm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9 se
Meslek
Telefoncu
Konular
18
Imei kaybı yaşanmıyor orijinal recoveryden format atilmadikca

Oyla:

Feyyaz54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Xiomi mi 9se
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır. Lütfen duzeltiniz
Telefon cinceye dönmez, IMEI kaybı yaşamamak için twrpden efs yedeği alınız. Romu indirip twrp ile kurabilirsiniz
Teşekkürler cevaplar için, fakat daha önce bu twrp vs hiç kullanmadım ve duymadım eğer yapmazsam risk büyük mü gitmeme şansı yok mu imeinin

Oyla:

Amed

Freedom Of Thought
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
İphone X- Mi 6
Meslek
Muimi
Konular
18
Teşekkürler cevaplar için, fakat daha önce bu twrp vs hiç kullanmadım ve duymadım eğer yapmazsam risk büyük mü gitmeme şansı yok mu imeinin
Costum rom kullandığınızdan IMEI ucmaz ama yanlış adımlar cihazın acılmamasına ve sizi uğruştırmasına sebeb olur. Tavsiyem forumda biraz araştırma yapmanız daha sonra işlem yapmanızdır.

Oyla:

Feyyaz54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Xiomi mi 9se
Konular
2
Costum rom kullandığınızdan IMEI ucmaz ama yanlış adımlar cihazın acılmamasına ve sizi uğruştırmasına sebeb olur. Tavsiyem forumda biraz araştırma yapmanız daha sonra işlem yapmanızdır.
Cihazı sistemi vs Fazla kurcalamayı sevmiyorum zaten tek merak ettiğim ben bu cihazı sürekli sistem güncelleme butonu üzerinden güncellersem bir sorun olup olmayacagı

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Cihazı sistemi vs Fazla kurcalamayı sevmiyorum zaten tek merak ettiğim ben bu cihazı sürekli sistem güncelleme butonu üzerinden güncellersem bir sorun olup olmayacagı

Beta rom kullanıyorsunuz muhtemel hatalara açıksınız ve her hafta 1,5-2 gb arasında güncelleme gelecek ?

Size tavsiyem stabil sürüme geçmeniz.

Telefonunuza ait bütün konuların bulunduğu link..

Xiaomi Mi9 SE

Bu linkte her üyenin muhakkak uğraması ve okuması gereken bölüm..

Önemli İpuçları

Oyla:

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Gördüğüm kadarıyla eu beta romunu kullanıyorsunuz. Bu cihazı sistem güncelleme butonu üzerinden güncelleme yapamazsınız . Güncellemeyi oradan indirir fakat sizi twrp yönlendirecektir . Twrp girdiğinizde Back-Up bölümüne girip efs yedeği alınız hatta bütün herşeyi seçip komple yedek almanızı tavsiye ederim . Sonra telefonu başlatıp bilgisayara aldığınız yedeği taşıyınız. Böylece ilerde güncelleme yaparken olacak olası sıkıntılarda yedeginiz hazır olur

Oyla:

Feyyaz54

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Feyyaz
Cihazım
Xiomi mi 9se
Konular
2
Anladigim kadariyla işler biraz karışık ilerliyor basit bı islem gibi durmuyor en iyisi bir bilene yaptırmak gibi duruyor

Oyla:
Üst Alt