Soru Güncelleme sonrası yavaslama

omrclk06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi geçiş
Cihazım
iPhone 5s
Konular
4
Arkadaşlar merhaba herkese iyi günler. Xiaomi note 5 ile 1 ay önce aranıza katıldım ilk Xiaomi cihazım ve çok memnunum şuana kadar yalnız telefon çok hızlı iken 10.02 güncellemesi ile telefon bir hayli yavaşladı. Müzik açarken önce simge geliyor 3 4 saniye sonra liste geliyor veya parmak izi saniyesinde açarken 2 3 saniye de adamsy başladı. Nedeni ne olabilir veya herkes tek aynı mıdır acaba ? Şimdiden teşekkür ederim iyi günler dilerim

ibrahimsa94

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi
Konular
69
Geçen haberlerde okudum. Samsung ve apple güncelleme ile telefonları yavaşlatıyorlarmış. Bilerek insanlara üst modeli aldırmak için. 11 milyon dolar küsur ceza yediler. O yüzden güncellemelerde orjinal miuinin global değilde harici romları tavsiye ederim . Özellikle ben mi5s de bu harici romun etkisini cok görüyorum

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Cihaz da zamanla yavaşlama hissediyorsanız önce bir yeniden başlatmayı deneyin bir de öyle bakın eğer yine devam ederse telefonu sıfırlayarak temiz kurulum yapabilir veya farklı romlara yönelebilirsiniz.

Oyla:

omrclk06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Xiaomi geçiş
Cihazım
iPhone 5s
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz da zamanla yavaşlama hissediyorsanız önce bir yeniden başlatmayı deneyin bir de öyle bakın eğer yine devam ederse telefonu sıfırlayarak temiz kurulum yapabilir veya farklı romlara yönelebilirsiniz.
4.5 yıl iPhone 5s kullandım tabi ki zamanla yavaşlıyor güncellemeler ile ancak bu öyle bir durum değil telefon 1 aylık ve dün canavar gibi hizliyken bugün böyle olması pek normal değil acaba dedim gunceleme de genel bı sorun olabilir mi diye yazdım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cevaplar karıştı yeniden başlat yaptım ama sonuç aynı yarına kadar bekleyim olmadı bi reset atarım

Oyla:
Üst Alt