Yardım Güncelleme sonrası telefon mahvoldu

dgknhnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
doğukan
Cihazım
mi 9 lite
Konular
3
Merhaba. Bugün sabah telefonuma güncelleme indirdim. Sistem kendisi güncelledi zaten telefon işlerinden pek anlamıyorum. Güncelleme yaptıktan sonra 4.5G gelmemeye başladı. Telefon sürekli E olarak gözüküyor. Sonradan fark ettim ki şuan wi-fi de çalışmıyor. Açık konuma getiriyorum 2 3 saniye sonra kendisini kapalı moda alıyor. Telefonum yurtdışı kayıtlı,şebeke problemini ara ara yaşıyordum zaten fakat artık 4.5 hiç gelmiyor. Wifi ve şebeke sorunumu çözmek için ne yapmam gerekiyor ?

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
47
Cihazın efs yedeğini alıp eskiye dönün veya güncel başka Romlar deneyin wifi açılmmaaya devam ederse persist kurmanız gerekecek

Oyla:

dgknhnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
doğukan
Cihazım
mi 9 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
miui_PYXISEEAGlobal_V12.0.3.0.QFCEUXM_77eb12bf7d_10.0.zip bu adla bir dosya indiriyorum şuan. 2.4GB büyüklüğünde. Romdan kastınız bu değil mi ? Bilgisizliğimi maruz görün ancak hiç bir şey bilmiyorum telefon ile alakalı. Yeni fark ettim; telefondan herhangi bi arama yapamıyorum,parmak izi çalışmıyor, Whatsapptan görüntülü arama da yapamıyorum. Neden böyle olduğu hakkında fikrim yok.

Oyla:

dgknhnc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
doğukan
Cihazım
mi 9 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yüklediğim dosyayla sorunu çözdüm. Telefon şuan stabil çalışıyor. 4.5G geri geldi wi-fi aktif.

Oyla:
Üst Alt