Yardım Güncelleme sonrası ısınma sorunu.

Ahmetbalcı89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
note pro 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar telefonum note 8 pro 64 gb.Telefonu ilk aldığımda pubg da çok az ısınma oluyordu.Önceki sürüm neydi bilmiyorum ama miui global 11.0.2 kararlı güncellemesi geldi ve yükledim.Onu yükledikten sonra pubg oyununda aşırı ısınma oluyor.Çözümü nedir ne yapabilirim.Önerilerinizi bekliyorum.

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Merhaba arkadaşlar telefonum note 8 pro 64 gb.Telefonu ilk aldığımda pubg da çok az ısınma oluyordu.Önceki sürüm neydi bilmiyorum ama miui global 11.0.2 kararlı güncellemesi geldi ve yükledim.Onu yükledikten sonra pubg oyununda aşırı ısınma oluyor.Çözümü nedir ne yapabilirim.Önerilerinizi bekliyorum.
Şarzda takılı iken mi oynuyorsunuz?

Oyla:

Ahmetbalcı89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
note pro 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Bayaa dediğin kaç derece kardeşim cpu termometre ile oyun oynayıp oradaki değerleri buraya yazarsan birde oyun grafik ayarlarını

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
29
Sorun güncelleme ile alakalı çünkü genel olarak oyunlarda sorun var. En basit oyunlarda bile donmalar ve takılmalar oluyor. Cihazım Note 8 Pro 64

Oyla:

Ahmetbalcı89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
note pro 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bayaa dediğin kaç derece kardeşim cpu termometre ile oyun oynayıp oradaki değerleri buraya yazarsan birde oyun grafik ayarlarını
Pubg oynarken telefonun yan çıtası elimi yakacak derecede rahatsız edecek kadar :) Tabi bu ısınma özellikle işlemcinin olduğu tarafta.Termometreyle ölçmedim yani.Ama yakın bir arkadaşım aynı telefonu aldı sürümünü güncellemedi onda çok hafif ısınma oluyor.Bende de sürümü güncellemeden önce normal denecek kadar çok az bir ısınma vardı.Bu arada hd ayarlarda oynamıyorum, en düşük oyun grafik ayarlarında oynuyorum akıcıda yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun güncelleme ile alakalı çünkü genel olarak oyunlarda sorun var. En basit oyunlarda bile donmalar ve takılmalar oluyor. Cihazım Note 8 Pro 64
Aynen öyle ne yapmalıyız nasıl çözeriz bu işi.

Oyla:

Ozmen6060

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Pakettaxi bölge yo
Konular
0
Arkadaşlar bende pupg oynuyorum akıcı 60 fps oynuyorum oynu 38 derecede kalıyor güncelleme yaptığım halde oda sıcaklığı 23 25 derece arasında

Oyla:

trsword52

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ONUR
Cihazım
note 8 pro
Konular
29
Arkadaşlar güncellemeden kaynaklı sorunun düzelmesi için yeni bir güncellemenin gelmesini bekliyoruz. Ayrıca sizlerden ricam geribildirim yapınız

Oyla:

Ahmetbalcı89

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ahmet
Cihazım
note pro 8
Konular
1
Arkadaşlar güncellemeden kaynaklı sorunun düzelmesi için yeni bir güncellemenin gelmesini bekliyoruz. Ayrıca sizlerden ricam geribildirim yapınız
Geri bildirim oluşturdum şimdi.Bakalım ne olucak.İnşallah uzun sürmez.Çok oyun oynayan birisi değil ama telefonun ısınmasıda miğdemi bulandırıyor.

Oyla:
Üst Alt