Yardım Güncelleme sonrası hata redmi 9 t

ahmeds

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 9 t
Konular
5
Merhabalar ben dün gece telefonumu güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra telefon nv data is corrupted hatası veriyor birkaç konuya baktım söyleneni yaptım fakat bir çözüm bulamadım telefonu fastboot moduna alıyorum bilgisayar okumuyor hata veriyor lütfen yardım edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhabalar ben dün gece telefonumu güncelleme yaptım fakat güncellemeden sonra telefon nv data is corrupted hatası veriyor birkaç konuya baktım söyleneni yaptım fakat bir çözüm bulamadım telefonu fastboot moduna alıyorum bilgisayar okumuyor hata veriyor lütfen yardım edin
Güvenmediğim için telefoncularda gidemiyorum

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
bootloader kilidi açıksa modem yükleyin açılır. Kapalı ise sizin yapabileceğiniz bir müdahale yok ücretli destek almanız gerekli.

ahmeds

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 9 t
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bootloader kilidi açıksa modem yükleyin açılır. Kapalı ise sizin yapabileceğiniz bir müdahale yok ücretli destek almanız gerekli.
Dediğiniz kilit açık sanırım çünkü telefon kendi kendine yeniden başlatınca ortada üstte kilit açık logosu var

Bahsettiğiniz modem nasıl yükleniyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Dediğiniz kilit açık sanırım çünkü telefon kendi kendine yeniden başlatınca ortada üstte kilit açık logosu var

Bahsettiğiniz modem nasıl yükleniyor

Evet yeniden başlatınca kilit simgesi açıksa eğer bl kilidiniz açıktır diğer bir anlama yöntemide geliştirici seçeneklerinde mi kilit açma durumunda da kilit açıldı der hocam, cantara hocamın verdiği linkteki konudaki adımları uygularsanız sorununuz düzelir aynısını bende yaşamıştım. Geçmiş olsun diyelim..

ahmeds

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 9 t
Konular
5
Bu konuda söylenen herşeyi yaptım fakat olmuyor bilgisayar telefonu görmüyor o yüzden yükleme yapmıyorum

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Bu konuda söylenen herşeyi yaptım fakat olmuyor bilgisayar telefonu görmüyor o yüzden yükleme yapmıyorum

Drivers kısmındaki qualcomm drivers, xiaomi mtp ve xiaomi usb driverları kurun, kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Kurmadan öncede antivirüs programınız varsa geçici deaktif edin bazen sürücü imzalarını vs. virüs olarak gördüğü olabiliyor bir çoğunun. Daha sonrasında da usb yi kasa bilgisayar kullanıyorsanız ön taraftaki usb portlarına değil direkt anakarttan güç alan kasanın arkasındaki usb portlarına takın. Laptop ise farklı portlarda deneyebilirsiniz. Bazen ön taraftaki portlarda sıkıntı yaşandığı olabiliyor. Deneyip bir sonucu yazarmısınız ?

ahmeds

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 9 t
Konular
5

Drivers kısmındaki qualcomm drivers, xiaomi mtp ve xiaomi usb driverları kurun, kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Kurmadan öncede antivirüs programınız varsa geçici deaktif edin bazen sürücü imzalarını vs. virüs olarak gördüğü olabiliyor bir çoğunun. Daha sonrasında da usb yi kasa bilgisayar kullanıyorsanız ön taraftaki usb portlarına değil direkt anakarttan güç alan kasanın arkasındaki usb portlarına takın. Laptop ise farklı portlarda deneyebilirsiniz. Bazen ön taraftaki portlarda sıkıntı yaşandığı olabiliyor. Deneyip bir sonucu yazarmısınız ?
Hocam download linki yok nasıl indireceğim

ahmeds

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi 9 t
Konular
5