- Adım
- Sezai
- Cihazım
- mi5
- Konular
- 5
Öncelikle herkese merhabalar. Mi 5 cihaz kullanıyorum, 2 3 gün kadar önce güncelleme geldi, cihaza güncellemeyi yükledim. Ama sonrasında cihaz saçmalamaya ve çok fazla geç şarj olmaya başladı. Önce şöyle düşündüm, acaba adaptörden mi kaynaklı filan diye. İki adaptör, 2 tane farklı priz filan denedim farklı farklı yerlerde. Sonrasında da aklıma güncelleme geldi. Güncelleme yaptıktan sonra cihaz geç şarj olmaya başladı. Cihazın şu anki güncel sürümü 9.5.2.0 Global Kararlı (NAAMIFA) diye yazıyor. Şimdi birkaç sorum olacak.
Bu sorunu yaşayan herhangi bir arkadaşım var mı? Problem halen devam ediyor mu yoksa bi tek bende mi var?
Cihazı fabrika ayarlarına aldıktan sonra düzeldiğini söyleyen birkaç kişiye denk geldim, bu işlemi deneyen var mı?
Yüklenen yazılımın şarj süresini etkileme durumu var mı yoksa bu sadece bir tesadüf mü?
Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar.
Bu sorunu yaşayan herhangi bir arkadaşım var mı? Problem halen devam ediyor mu yoksa bi tek bende mi var?
Cihazı fabrika ayarlarına aldıktan sonra düzeldiğini söyleyen birkaç kişiye denk geldim, bu işlemi deneyen var mı?
Yüklenen yazılımın şarj süresini etkileme durumu var mı yoksa bu sadece bir tesadüf mü?
Şimdiden teşekkür ediyorum. İyi forumlar.