- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Mi6
- Konular
- 1
Herkese merhaba. Telefonumun sürümü geçtiğimiz ay gelen güncelleme ile sizlerde olduğu gibi Android 8.0.0 ve MIUI 9.2.3.0 oldu. O zamandan beri pek çok uygulamada (Hürriyet, Anadolu Ajansı vb.) bildirim alamıyorum. Whatsapp, Facebook, birçok alışveriş sitesi, Memurlar.net vb ise bildirim gönderebiliyor. Şu ana kadar;
1. Ayarlar-İzinler-Oto.başlatma'da bildirim gelmeyen uygulamalar da dahil izin verildi.
2. Bildirimler&Durum çubuğu-Uygulama Bildirimleri'nde tüm seçenekler (bildirimleri göster, uygulama ikon işareti, kayan bildirimler, kilit ekranı bildirimleri, bildirim ışığı vb.) işaretlendi.
3. Genel pil tasarrufu kapatıldı.
4. Uygulama pil tasarrufu "kısıtlama yok" olarak işaretlendi.
5. Hala bildirim gelmeyince sorunlu uygulamalar kaldırılıp yeniden yüklendi.
6. Sorun düzelmeyince fabrika ayarlarına dönerek tüm uygulamaları yeniden kurdum, işe yaramadı.
7. Eşimin telefonu mi5 ve benzer uygulamalarda asla sırun yaşamıyor.
Tüm bunlara karşın malesef sorunumu çözemedim. Rom yükleme vb. işleri bilmeyen standart bir kullanıcı olarak başka ne yapabilirim?
Saygılar.
(Örnek olarak artık bildirim gelmeyen Hürriyet uygulamasına ilişkin mevcut ayarlarım aşağıdaki gibi)
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1. Ayarlar-İzinler-Oto.başlatma'da bildirim gelmeyen uygulamalar da dahil izin verildi.
2. Bildirimler&Durum çubuğu-Uygulama Bildirimleri'nde tüm seçenekler (bildirimleri göster, uygulama ikon işareti, kayan bildirimler, kilit ekranı bildirimleri, bildirim ışığı vb.) işaretlendi.
3. Genel pil tasarrufu kapatıldı.
4. Uygulama pil tasarrufu "kısıtlama yok" olarak işaretlendi.
5. Hala bildirim gelmeyince sorunlu uygulamalar kaldırılıp yeniden yüklendi.
6. Sorun düzelmeyince fabrika ayarlarına dönerek tüm uygulamaları yeniden kurdum, işe yaramadı.
7. Eşimin telefonu mi5 ve benzer uygulamalarda asla sırun yaşamıyor.
Tüm bunlara karşın malesef sorunumu çözemedim. Rom yükleme vb. işleri bilmeyen standart bir kullanıcı olarak başka ne yapabilirim?
Saygılar.
(Örnek olarak artık bildirim gelmeyen Hürriyet uygulamasına ilişkin mevcut ayarlarım aşağıdaki gibi)
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi