- Adım
- Kerim SAĞLAM
- Cihazım
- Note 7
- Konular
- 5
Desen şifresi de kabul ediyordu twrpEğer ekran kilidiniz desen se format data yapmanız lazım. Bütün verileriniz silinecektir.
Geçenlerde aynısı başıma geldi android 9 dan android 10 a yükseltmiştim cihaz açılınca android şifrenizi girin dedi normal şifre girme yeri geldi hiç bir şekilde açamadım format data yapmadan sizin dediğiniz farklı sanırım benim dediğimde normal bootanimationdan sonra geliyor şifre isteme yeriDesen şifresi de kabul ediyordu twrp
Güncelleme yaparken demiş arkadaş muhtemelen twrp ekranında soruyor bu şifrryi. Bugün bi güncelleme yaptım ve desen şifresini sordu girdim ve yükledi güncellemeyiGeçenlerde aynısı başıma geldi android 9 dan android 10 a yükseltmiştim cihaz açılınca android şifrenizi girin dedi normal şifre girme yeri geldi hiç bir şekilde açamadım format data yapmadan sizin dediğiniz farklı sanırım benim dediğimde normal bootanimationdan sonra geliyor şifre isteme yeri
Stabilmi beta rom mu hangisini kullıyorsunuz
Hocam stabilStabilmi beta rom mu hangisini kullıyorsunuz
Twrp ekranında soruyor telefon kilidi mi şifresi hepsini denedim olmuyorGüncelleme yaparken demiş arkadaş muhtemelen twrp ekranında soruyor bu şifrryi. Bugün bi güncelleme yaptım ve desen şifresini sordu girdim ve yükledi güncellemeyi
Evet hocam dediğiniz gibiymiş ben mesaj attığımda ekran görüntüleri yoktuGüncelleme yaparken demiş arkadaş muhtemelen twrp ekranında soruyor bu şifrryi. Bugün bi güncelleme yaptım ve desen şifresini sordu girdim ve yükledi güncellemeyi
Telefonu açıp tüm ekran kilitlerini kaldırın ve öyle yükleyin güncellemeyi. O şekilde twrp de şifre sormaması lazımMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam stabil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Twrp ekranında soruyor telefon kilidi mi şifresi hepsini denedim olmuyor