Yardım Güncelleme rom yardım

Mustom4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi9se
Konular
7
Mi note 10 lite cihazıma son gelen 12.1.1.0 güncelleme yaptım wifi ile
Çeşitli sorunlar baş gösterdi
Cihazımda donma ve kasmalar başladı.
Sayfayı aşağı kaydırırken kesik kesik iniyor güncelleme sonrası oldu IMEI tamirli cihazdır mi flash toll ile yeniden verileri koruyarak işlem yapsam düzelirmi? Birde uygun rom nasıl bulacam fastboot rom recovery rom var farkları nedir hangisini yüklemem lazım?

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Aşağıdaki bağlantıdan destek alarak cihazı sıfırlamayı deneyebilirsiniz. Cihazınıza ait tüm verilere yine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ismirLee

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
üLkü
Cihazım
Note 8 Pro
Konular
1
Mi note 10 lite cihazıma son gelen 12.1.1.0 güncelleme yaptım wifi ile
Çeşitli sorunlar baş gösterdi
Cihazımda donma ve kasmalar başladı.
Sayfayı aşağı kaydırırken kesik kesik iniyor güncelleme sonrası oldu IMEI tamirli cihazdır mi flash toll ile yeniden verileri koruyarak işlem yapsam düzelirmi? Birde uygun rom nasıl bulacam fastboot rom recovery rom var farkları nedir hangisini yüklemem lazım?
İmei tamirli cihazlara telefondan güncelleme yapılmaması tavsiye edilir zaten. Bootloader kilidin açık ise Fastboot Rom yükleyebilirsin. Recovery romda yükleyebilirsin ama o telefona uygun twrp yi kurman gerekiyor.

Ama senin için en kolayı fastboot rom yüklemek. Mi Flash Tool ile eski roma geçiş yapabilirsin. Mi Flash Tool Kullanırken dikkat etmen gereken sağ altta bulunan Clean All seçeneğini seçmen. İmei tamirli cihazlarda tek dikkat etmen gereken bu.

Üst Alt