Yardım Güncelleme kuruldu ama açılmıyor.

MI'ER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.2.0 Global Beta
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Ben sürüm 12.0.2.0 global beta (Android 11) kullanıyordum. Sonra beta olmayan sürümünü twrp ile kurdum ( ). Ancak Redmi logosu iki kere göründükten sonra yeniden recovery modunu (twrp) açtı. Bu sefer 12.0.6.0 (Android 10) sürümünü kurdum durum aynı. Eğer format şartsa iç hafızayı (resim, video vs.) nasıl yedeklerim?

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Twrp modunda açın PC ye bağlayın cihazı telefon hafızası görünecektir resim ve videoları kurtarabilirsiniz

Oyla:

MI'ER

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp modunda açın PC ye bağlayın cihazı telefon hafızası görünecektir resim ve videoları kurtarabilirsiniz
Bunu deniyorum da çoğu zaman donuyor dosyalar açılmıyor. Acaba format atmadan kurtaramaz mıyım? İlla atmam gerekiyorsa hangi bölümleri (system, vendor...) silmeliyim?

Oyla:

sahin5289

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Şahin
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
6
Bunu deniyorum da çoğu zaman donuyor dosyalar açılmıyor. Acaba format atmadan kurtaramaz mıyım? İlla atmam gerekiyorsa hangi bölümleri (system, vendor...) silmeliyim?
Twrp modunda PC de dosyaları görmüyorsanız ve cihaz hiç açılmıyorsa biraz zor kurtarmak imkansız da diyebilirim twrp den yüklemeye başlamadan önce Wipe -> Advanced wipe ->Dalvic ART Cache /Data ve Cache bu ÜÇ (3) seçeneği seçip temizleyin.
Daha sonra Yükleme tamamlandıktan sonra Twrp ana ekrana gelip Wipe -> format data -> yes yazıyoruz.

Oyla:

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
516
Yedeklerinizi aldıktan sonra, 4 wipe (Dalvik, cache, system, data) yaparak temizleme işlemini yapın, cihazı recovery modunda yeniden başlatın ve format data diyerek cihazı yeniden recovery modunda başlatın. Sonrasında istediğiniz romu kurun. En temiz kurulum budur. Eğer yapabiliyorsanız, en son firmware yükleyin, bunun içinde fastboot üzerinden orijinal romu atmalı ve twrp gibi işlemleri baştan yapmanız gerekmekte.

Oyla:
Üst Alt