Soru Güncelleme Hk.

smh06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
Günaydınlar Değerli Forum Üyeleri,

Yaklaşık 1 aydır forumları alt üst etmem neticesinde başbelası şarj düşmanı iPhone 7 satarak, mavi RN7 alıp aranıza katıldım. Aklıma takılan soruları azıcık kurcalama ile forumda rahatlıkla bulabildim. Şuan cihazımı 10.3.2 güncellemesi ile kullanıyorum . Cihazda kontrol ettiğimde yeni bir güncelleme görünmüyor . Burada paylaşılan 10.3.3 güncellemesini yapmadan 10.3.4 güncellememin bir sakıncası varmı. Güncelleme gelmeden bu şekilde yapmamı önerir misiniz ? Çünkü şuan ki sürümde cihazım gayet güzel çalışmakta yada en azından ben öyle hissediyorum. Forumda okuduğum sıkıntıların hiç birisini şimdiye kadar yaşamadım 1 haftalık kullanıcıyım,cihaz gayet akıcı. Şunu belirtmek isterim , dün nova launc. kurdum ve bildirimleri almamaya başladım. Geliyor ama ekranda uygulama simgesinin üstünde bildirim yokmuş gibi duruyor ve 2 kez cihaz yeniden başlatıldı durduğu yerde. Bende uygulamayı kaldırıp kendi başlatıcısına geri döndüm şuan herhangi olumsuz bir durum yok. Ayrıca launcher kullandığım süre zarfında bataryada kayıp yaşadığımı da düşünüyorum. Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkürler.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
Cihaziniza güncelleme geldikçe yükleyin bence çünkü Eea ve global diye iki sürüm var kafanız karışmasın. Çok büyük bi eksiklikte yaşamazsınız belirttiğiniz sürümler arası.

Oyla:

smh06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaziniza güncelleme geldikçe yükleyin bence çünkü Eea ve global diye iki sürüm var kafanız karışmasın. Çok büyük bi eksiklikte yaşamazsınız belirttiğiniz sürümler arası.
Teşekkür ederim. 2 güncellemeyide indiriyorum bakalım sırayla kurayım.

Oyla:

Tarık k.

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Tarık
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Teşekkür ederim. 2 güncellemeyide indiriyorum bakalım sırayla kurayım.

Ben sıraya uymadım direk son güncellemeyi indirdim. Bir problem yaşamadım. Umarim eksik birşey kalmamıştır.

Oyla:

smh06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Redmi note 7
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sıraya uymadım direk son güncellemeyi indirdim. Bir problem yaşamadım. Umarim eksik birşey kalmamıştır.

Bi öncekinden gece modu geldi. Son güncelleme de varsa sorun yoktur sanırım .

Oyla:
Üst Alt