Yardım Güncelleme gelmiyor

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro plus
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar note 13 pro plus bir telefonum var yurtdışı fakat hiçbir IMEI işlemi olmadı daha

Resimde gördüğünüz gibi hyperos sürümü 1.0.1.0
Güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yok diyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

ElvesTOON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan ÜNVER
Cihazım
Redmi - C12
Konular
0
Merhaba,

Resimde gördüğünüz gibi cihazınızda HyperOS sürümü 1.0.1.0 yer alıyor. Güncellemeleri kontrol ettiğinizde “Güncelleme yok” diyor. Bu durum, cihazınızın şu anda en güncel sürümü kullandığını gösteriyor. Demek oluyor ki mevcut sürüm stabil ve herhangi bir güncellemeye ihtiyaç duyulmadan kullanabilirsiniz. Genellikle bu tarz sürümler, cihazın sistemini daha iyi optimize etmek için yayımlanır ve sık güncellenen ROM'lar arasında bulunmaz.

Eğer başka bir işlem düşünüyorsanız, ROM güncellemesi profesyonel bir iştir ve dikkatle gerçekleştirilmelidir. Yanlış bir işlem sonucunda telefonunuzda veri kaybı yaşanabilir, hatta cihazınız brick (kapanıp kullanılamaz hale) olabilir. Bu yüzden güncelleme veya ROM değişikliği yapmadan önce mutlaka detaylı bir araştırma yapmanız ve güvenilir kaynaklardan bilgi almanız çok önemlidir.

Ayrıca cihazınızda herhangi bir performans sorunu veya ekstra özellik talebiniz yoksa, mevcut sürümü kullanmaya devam etmek en sağlıklı seçim olabilir.

İyi günler dilerim! : ElvesTOON

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.261
Merhabalar note 13 pro plus bir telefonum var yurtdışı fakat hiçbir IMEI işlemi olmadı daha

Resimde gördüğünüz gibi hyperos sürümü 1.0.1.0
Güncellemeleri kontrol et dediğimde güncelleme yok diyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Telefonun bölgesini Almayan yapın. Tekrar güncelleme kontrolü yapın. Olmazsa hindistan deneyin yada bir kaç farklı bölge daha deneyebilirsiniz.

Oyla:

Kegrine

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Çağrı
Cihazım
Poco x3 Pro
Konular
3
Cihazda fake rom var yüksek ihtimalle. Device Info HW uygulamasını yükleyip sistem yerine bakarsanız UNOMIXN ya da UNOMIXX falan yazıyorsa fake rom. H.kadioglu hocam daha iyi anlar.

Oyla:

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda fake rom var yüksek ihtimalle. Device Info HW uygulamasını yükleyip sistem yerine bakarsanız UNOMIXN ya da UNOMIXX falan yazıyorsa fake rom. H.kadioglu hocam daha iyi anlar.
Bak bı varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Resimde gördüğünüz gibi cihazınızda HyperOS sürümü 1.0.1.0 yer alıyor. Güncellemeleri kontrol ettiğinizde “Güncelleme yok” diyor. Bu durum, cihazınızın şu anda en güncel sürümü kullandığını gösteriyor. Demek oluyor ki mevcut sürüm stabil ve herhangi bir güncellemeye ihtiyaç duyulmadan kullanabilirsiniz. Genellikle bu tarz sürümler, cihazın sistemini daha iyi optimize etmek için yayımlanır ve sık güncellenen ROM'lar arasında bulunmaz.

Eğer başka bir işlem düşünüyorsanız, ROM güncellemesi profesyonel bir iştir ve dikkatle gerçekleştirilmelidir. Yanlış bir işlem sonucunda telefonunuzda veri kaybı yaşanabilir, hatta cihazınız brick (kapanıp kullanılamaz hale) olabilir. Bu yüzden güncelleme veya ROM değişikliği yapmadan önce mutlaka detaylı bir araştırma yapmanız ve güvenilir kaynaklardan bilgi almanız çok önemlidir.

Ayrıca cihazınızda herhangi bir performans sorunu veya ekstra özellik talebiniz yoksa, mevcut sürümü kullanmaya devam etmek en sağlıklı seçim olabilir.

İyi günler dilerim! : ElvesTOON
Hyperos 2 yapmak istiyorum

H.kadioglu hocam bakarmisiniz

Ekli dosyalar

• 1000086721.jpg
    1000086721.jpg
    484,9 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Oyla:

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
13 pro plus 5g
Konular
1
Bak bı varmı

Hyperos 2 yapmak istiyorum

H.kadioglu hocam bakarmisiniz
Telefonunuzda fake rom var, bende 13 pro plus kullanıyorum bendede sonu xx ile biten fake rom var

Telefonunuzda fake rom var, bende 13 pro plus kullanıyorum bendede sonu xx ile biten fake rom var
Bende HyperOS 2 yüklemek istiyorum fakat fake romdan kaynaklı güncelleme alamıyorum, en yakın zamanda aldığım yere direnç işlemi için gideceğim, oradaki kişiye sorucam HyperOS 2 yüklemenin bir yolu varmı diye, burayada yazarım

Oyla:

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bende HyperOS 2 yüklemek istiyorum fakat fake romdan kaynaklı güncelleme alamıyorum, en yakın zamanda aldığım yere direnç işlemi için gideceğim, oradaki kişiye sorucam HyperOS 2 yüklemenin bir yolu varmı diye, burayada yazarım
Orjinal rom atsam çözülür o zmn

Oyla:

Kmkk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kerim
Cihazım
13 pro plus 5g
Konular
1
Orjinal rom atsam çözülür o zmn
Çözülür ancak bildiğim kadarıyla çin cihazına global rom yüklersen cihaz açılmayabilir, fake rom olduğu içinde bootloader kilidini açmak ya çok zor yada imkansız diye biliyorum.senin amacın fake romdan kurtulmaktan ziyade IMEI kaydı yapılsın ve telefonuna güncelleme gelsin istiyosan H.kadioglu hocamıza özelden yaz, o sana yardımcı olur. Hayırlı geceler

Oyla:

Carlon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emrullah
Cihazım
Note 13 pro pls
Konular
2
Çözülür ancak bildiğim kadarıyla çin cihazına global rom yüklersen cihaz açılmayabilir, fake rom olduğu içinde bootloader kilidini açmak ya çok zor yada imkansız diye biliyorum.senin amacın fake romdan kurtulmaktan ziyade IMEI kaydı yapılsın ve telefonuna güncelleme gelsin istiyosan H.kadioglu hocamıza özelden yaz, o sana yardımcı olur. Hayırlı geceler
IMEI atsam güncelleme gelir kesin değilmi

Oyla:
Üst Alt