melisjd Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Melis Cihazım iphone 6 Yaş 28 Konum Edirne Katılım 2 Temmuz 2017 Konular 3 Mesajlar 11 Tepkime puanı 6 Puanları 3 18 Eylül 2017 #1 Merhaba yeni güncelleme falan gelmedi fakat telefonun bu son uygulamalar kısmı kendi kendine böyle oldu bir bilginiz var mı acaba Ekli dosyalar Screenshot_2017-09-18-13-53-00-527_com.miui.home.png 70 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba yeni güncelleme falan gelmedi fakat telefonun bu son uygulamalar kısmı kendi kendine böyle oldu bir bilginiz var mı acaba
taha.blt Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Katılım 18 Nisan 2017 Konular 36 Mesajlar 643 Tepkime puanı 459 Puanları 78 18 Eylül 2017 #2 melisjd' Alıntı: Merhaba yeni güncelleme falan gelmedi fakat telefonun bu son uygulamalar kısmı kendi kendine böyle oldu bir bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Sağ üstteki ikona basmanız gerek. Oyla: Oyla 0 Downvote
melisjd' Alıntı: Merhaba yeni güncelleme falan gelmedi fakat telefonun bu son uygulamalar kısmı kendi kendine böyle oldu bir bilginiz var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Sağ üstteki ikona basmanız gerek.
melisjd Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Melis Cihazım iphone 6 Yaş 28 Konum Edirne Katılım 2 Temmuz 2017 Konular 3 Mesajlar 11 Tepkime puanı 6 Puanları 3 18 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 taha.blt' Alıntı: Sağ üstteki ikona basmanız gerek. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ettim Oyla: Oyla 0 Downvote