Böyle diyo indirdigim güncellemeleri yukleye miyorum
C Calisyas Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sinan Cihazım Mi8 Yaş 28 Konum İstanbul Katılım 22 Eylül 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Eylül 2019 #1 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Böyle diyo indirdigim güncellemeleri yukleye miyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Böyle diyo indirdigim güncellemeleri yukleye miyorum
Ironsides Süper Üye Yönetici Moderatör Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Not Found Cihazım Poco X6Pro Meslek Mod Konum LT Katılım 2 Ocak 2015 Konular 320 Mesajlar 4.688 Çözümler 26 Tepkime puanı 9.921 Puanları 338 23 Eylül 2019 #2 İndirdiğiniz rom ofis sürümü değil diyor. Hangi romu kurmaya calışıyorsunuz
C Calisyas Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Sinan Cihazım Mi8 Yaş 28 Konum İstanbul Katılım 22 Eylül 2019 Konular 1 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 24 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ironsides' Alıntı: İndirdiğiniz rom ofis sürümü değil diyor. Hangi romu kurmaya calışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bu indirdiğim romları kurmaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde kabul etmiyo Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Ironsides' Alıntı: İndirdiğiniz rom ofis sürümü değil diyor. Hangi romu kurmaya calışıyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Bu indirdiğim romları kurmaya çalışıyorum ama hiç bir şekilde kabul etmiyo Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.