Soru Güncelleme Bildirimi

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Merhaba arkadaşlar, telefonum Redmi S2 Global Rom. Saat 23.30 gibi telefonuma güncelleme bildirimi geldi. Güncelleme bildirimi M10 ile başlıyordu, MIUI10 güncellemesi geldi diye devamına dikkat etmeden heyecanla bildirime dokundum, bildirim gitti güncelleyici açılmadı. Sonra kendim ayarlardan güncelleyiciye girip kontrol ettim güncelleme var mı diye, yoktu. 9.6.3 var son olarak. Böyle bir şey başkasına oldu mu, güncelleme gelip geri çekmiş olabilirler mi?

farukgunler5

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Faruk
Cihazım
Mi Mix
Konular
0
Merhaba arkadaşlar, telefonum Redmi S2 Global Rom. Saat 23.30 gibi telefonuma güncelleme bildirimi geldi. Güncelleme bildirimi M10 ile başlıyordu, MIUI10 güncellemesi geldi diye devamına dikkat etmeden heyecanla bildirime dokundum, bildirim gitti güncelleyici açılmadı. Sonra kendim ayarlardan güncelleyiciye girip kontrol ettim güncelleme var mı diye, yoktu. 9.6.3 var son olarak. Böyle bir şey başkasına oldu mu, güncelleme gelip geri çekmiş olabilirler mi?

Henüz Çin cihazları hariç hiçbir telefona MIUI10 kararlı güncellemesi gelmedi. Geldiyse bile bir hata sonucu yayınlanmıştır ve muhakkak içerisinde eksikler mevcuttur. Hazır sorunsuz olsa niye keyfine bekletsinler ki :)

Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Aynı şey gece bana da oldu sistem güncellemesi dedi ok dedim kayboldu mi max 2

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Oyla:

tengrikutlubilge

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kağan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
9
Size görünen güncelleme Version: V9.6.1.0.NDDCNFD, yakında düşer OTA dan 48 MB boyutunda
Skorpi hocam şu ses olayına da bir açıklama getirseniz çok memnun olucam forumda sordum ama cevap gelmedi , arabada telefonu bağlayınca ses çok az çıkıyor ama iPhone ya da başka cihaz taktığımda normal zaten oyun ve müzik kısmında normal kulaklık da çok tatmin etmiyor neden böyle acaba bir türlü çözemedim.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Skorpi hocam şu ses olayına da bir açıklama getirseniz çok memnun olucam forumda sordum ama cevap gelmedi , arabada telefonu bağlayınca ses çok az çıkıyor ama iPhone ya da başka cihaz taktığımda normal zaten oyun ve müzik kısmında normal kulaklık da çok tatmin etmiyor neden böyle acaba bir türlü çözemedim.
O konuda maalesef fazla bilgim yok ama ilgili arkadaşlar görünce yardımcı olurlar

Gesendet von meinem Mi Max 2 mit Tapatalk

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hindistan'da Redmi S2 için güncelleme başlamış.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

hoho

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
hoho
Cihazım
android
Konular
11

Bende aynı dertten muzdaribim.

Üretim maliyeti düşürmek adına telefonun çipsetinde varolan hi-fi özelliği kısıtlı geliyor cihazlar. Keşke 10 dolar fark koysalardı da kulaklık çıkışını g yerine a sınıfı bir amplifikatör olarak kullanabilseydik..

Malesef telefonun stabil yazılımını kırmadan henüz o özelliği kullanmak mümkün değil.

Şu MIUI 10 stabil gelsin ben yapmayı düşünüyorum. O sıralarda Forumu takip ederseniz onunla ilgili bir konu açmayı düşünüyorum.

Şimdi telefonda dac yok ki ciler gelmeden belirteyim dac yani dijital analog çevirici demek 3.5milimetre girişi olan her cihazda dac var evet benim kullandığım redmi 5 plus un işlemcisinin içinde wd93.. yani qualcom un hi-fi 192kbps ses verebilen çipset mevcut. Konuyla ilgili görüşmelerim devam ediyor suan için öğrenmem gereken tek şey o çıkışın ucundaki akım veren güç desteği yanmadan bozulmadan ne kadar voltaj aktarabiliyor onu bulduğumda gayet sağlıklı bir şekilde sonyler htcler gibi bizde kaliteli müzik dinleyebiliceğiz heheh.

Oyla:
Üst Alt