Yardım Güncelleme alamıyorum

ercakmak

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
erdal
Konular
38
Merhabalar nasılsınız ? mi 8 SE Telefonumu yeni aldım .MIUI 10.2.1.0 Stabil ( OEBCNFK) andorid 8.1.0 var. cihazı yurt dışı aldım. Güncelleyiciye basınca CHANGELOG V10.3.1.0 PEBCNXM new MIUI 10 Stable version var diyor aşağıda indir ( 1.7 G) tuşuna basınca " güncel yada bir sorun var. yeni sürüm için xiaomi .eu sitesii kontrol edin" diyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır. Lütfen daha önce MI 4 kullandım stable vesiyon değildi her hafta yazılımını otomatik alır yüklerdi. bazen ben sitesinden indirir telefonun belleğine atar oradan seçerek yüklerdim. Şimdi nasıl yapmalıyım telefonu bozmak istemiyorum: Birde telefonda Magisk Manager diye bir program var ne işe yarar. teşekkürler kolay gelsin.

YasPeh

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
31
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Merhaba arkadaşlar , Mi 8 SE Miui 10 Global Beta ( Xiaomi.eu) romu çıkmıştır. Mi 8 kullanıcısıyım, SE kullanıcıları test etsin.
%100 Türkçedir.

İlk Kurulum:
TWRP Wipe seçeneğinden "Format Data" seçeniğini onaylayın, gelen uyarıya "yes" yazıp onaylayın. Yoksa "Mi.com" yazısında kalırsınız.
Bilgisayara bağlayıp aşağıdaki bağlantısını verdiğim romu telefona kopyalayın ve Install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Güncelleme için, romu cihazı indirin ya da kopyalayın ardından TWRP install menüsünden xiaomi.eu_multi_xxx.zip dosyasını bulup "Swipe to confirm flash" yazısını sağa doğru çekip kurulumu yapın, ardından Reboot diyerek yeniden başlatın.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ekran Görüntüleri:

Cihazı kullanan arkadaşlar paylaşsın.

Bilinen Hatalar:
1- Bildirin

Not:
1-Ayarlar Telefon hakkında - miui sürümü 7 kez dokunun geliştirici olun
2- Ayarlar- Ek ayarlar - geliştirici seçenekleri menüsünden oem kilidi ve usb hata ayıklama modu açık olsun.

İndirme Bağlantısı Haftalık :

Modem / Şebeke sorunu çözümü
Rehber - MI 8 SE v9.5.16 Modem Dosyası Yükleme Aracı

İndirme Bağlantısı Kararlı v10.3.1.0 :

Stable versiyonu indirmenizi tavsiye ederim. İndirin daha sonra güncelleyiden dosya paketi seç diyerek yapın.

Oyla:

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Merhaba cihazınızda eu rom yüklü.
Twrp de vardır muhtemelen.
Eu rom da güncellemeyi otomatik indirip yükleme sorunları olabiliyor.

Adresinden cihazınızda uygun romu indirip twrp den flashlayabilirsiniz. Forumda bununla ilgili bilgiler mevcut :)

Oyla:

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Merhabalar nasılsınız ? mi 8 SE Telefonumu yeni aldım .MIUI 10.2.1.0 Stabil ( OEBCNFK) andorid 8.1.0 var. cihazı yurt dışı aldım. Güncelleyiciye basınca CHANGELOG V10.3.1.0 PEBCNXM new MIUI 10 Stable version var diyor aşağıda indir ( 1.7 G) tuşuna basınca " güncel yada bir sorun var. yeni sürüm için xiaomi .eu sitesii kontrol edin" diyor. Bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaş varmıdır. Lütfen daha önce MI 4 kullandım stable vesiyon değildi her hafta yazılımını otomatik alır yüklerdi. bazen ben sitesinden indirir telefonun belleğine atar oradan seçerek yüklerdim. Şimdi nasıl yapmalıyım telefonu bozmak istemiyorum: Birde telefonda Magisk Manager diye bir program var ne işe yarar. teşekkürler kolay gelsin.

Bu konuyu incelersen , yapa bilirsin ancak dikkat etmen geereken şeyler var o sebeple aklındaki sorularıda oradan sora bilirsin ,

Rehber - Mi 8 SE İlk Alım Ve İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Update ve Sıfırlama/Gcam/Volte/Netflix)

Oyla:
Üst Alt