Yardım Güncelleme Alamıyorum

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Merhabalar, bildiğiniz üzere 10.3.5.0 güncellemesi yayınlandı fakat benim telefonum hala 10.3.2.0 da, güncelleme arattığım da uygun güncelleme yok diyor. Telefon global sürüm, mi storedan alındı. Şimdiden teşekkürler.

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Bana da gelmedi. Netten indirip elle güncelledim. Ancak 10.3.5i tavsiye etmem hocam. Cok da stabil degil.

Oyla:

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Merhabalar, bildiğiniz üzere 10.3.5.0 güncellemesi yayınlandı fakat benim telefonum hala 10.3.2.0 da, güncelleme arattığım da uygun güncelleme yok diyor. Telefon global sürüm, mi storedan alındı. Şimdiden teşekkürler.
Buyrun manuel güncelleme yapmak isterseniz bu adresten indirin

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Bana da gelmedi. Netten indirip elle güncelledim. Ancak 10.3.5i tavsiye etmem hocam. Cok da stabil degil.
Günaydın , neden tavsiye etmiyorsunuz olumsuz ne var ne tespit ettiniz mesela paylaşırmısınız? Ben 2 aydır 10.3.5 sürümündeyim olumsuzluk adına herhangi bir şeye rastlamadım, paylaşırsanız stabil olmayan kısmı testini yapmaya hazırım.

Oyla:

NUCAR44

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NUMAN UÇAR
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Hemşir(e)
Konular
18
PFGMIXM sürümde V10.3.2.0 yoktur, belirttiğiniz sürüm PFGEUXM sürüme ait. onda da son sürüm V10.3.3.0 idi yalnız geri çekildi. İsterseniz manuel olarak indirip kurun. Forumda çoğu kişi öyle yapıyor, örneğin ben. Manuel indirip öyle kurdum. :)

Oyla:

omerfarukysar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
85
Bir şey sorucam ben elle global 10.3.2 sürümünü yüklemişti. Bl kilidim falan açık değil. Şimdi ben oto güncelleme alamam mı hep elle kendim mi yüklemem lazım ?

Oyla:

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Günaydın , neden tavsiye etmiyorsunuz olumsuz ne var ne tespit ettiniz mesela paylaşırmısınız? Ben 2 aydır 10.3.5 sürümündeyim olumsuzluk adına herhangi bir şeye rastlamadım, paylaşırsanız stabil olmayan kısmı testini yapmaya hazırım.
Yaşadığım performans düşüklüğü uygulamalarin açılış hızı ve genel bir yavaslama olarak anlatabilirim size. Sanki telefonda
Bir şey sorucam ben elle global 10.3.2 sürümünü yüklemişti. Bl kilidim falan açık değil. Şimdi ben oto güncelleme alamam mı hep elle kendim mi yüklemem lazım ?
Oto guncelleme alirsiniz hocam.

Oyla:

zran

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Zoran
Cihazım
MIUI+Android
Konular
0
Yaşadığım performans düşüklüğü uygulamalarin açılış hızı ve genel bir yavaslama olarak anlatabilirim size. Sanki telefonda

Bu saydıklarınızın hiç birini yaşamadım henüz

Oyla:

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevaplarınız için çok teşekkürler, aydınlanmış oldum.

Oyla:

taylongali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
i phone 5s
Konular
13

Bende de böyle bir sıkıntı yok sadece ekran süresinde azalma oldu telefonu sıfırladım şuan bir promlem görünmüyor. Sizde böyle yapabilirsiniz.

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt