Çözüldü Güncellediğim albümdeki resimler silindi

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU
Telefon Modeli
MAX 2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Gece vakti albümü güncelledim fakat şu an o resimler değil de eski albümdeki resimler duruyor. Yeni eklediğim resimler ortada yok ve resimlerin yedekleri de yok. Mi Cloud'a bakıyorum eski resimler duruyor ama yeni resimler yok. Bunun derdi ne olabilir? Ben çok önemli resimlerimi kaybettim şu anda.
Galeride resimleri taşı demiştim albüme.

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Gece vakti albümü güncelledim fakat şu an o resimler değil de eski albümdeki resimler duruyor. Yeni eklediğim resimler ortada yok ve resimlerin yedekleri de yok. Mi Cloud'a bakıyorum eski resimler duruyor ama yeni resimler yok. Bunun derdi ne olabilir? Ben çok önemli resimlerimi kaybettim şu anda.
Galeride resimleri taşı demiştim albüme.
Hocam bütün albümlerin içine tek tek bakın, geri dönüşüm kutusuna bakın, yeniden başlatın. Eğer olmazsa dosya yöneticisi kullanarak kontrol etmeyi deneyin. Hâlâ yok ise Google Play'de resim kurtarma yazılımları var çoğu yalan ama benim işime yarayan olmuştu. Ne kadar görüntü kalitesi düşük olarak kurtarmış olsada kurtarmıştı.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bütün albümlerin içine tek tek bakın, geri dönüşüm kutusuna bakın, yeniden başlatın. Eğer olmazsa dosya yöneticisi kullanarak kontrol etmeyi deneyin. Hâlâ yok ise Google Play'de resim kurtarma yazılımları var çoğu yalan ama benim işime yarayan olmuştu. Ne kadar görüntü kalitesi düşük olarak kurtardıyda da kurtarmıştı.

Hepsini denedim fakat dosya kurtarma yazılımlarını denemedim ama verileri kurtarma programını deneyeceğim. Öneriniz var mı?

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Hepsini denedim fakat dosya kurtarma yazılımlarını denemedim ama verileri kurtarma programını deneyeceğim. Öneriniz var mı?
Bu programı değil ama bu sitedeki USB,HDD için olan kurtarma yazılımını kullanmıştım. Flash bellek bicimlendirme istiyordu açılmıyordu bir türlü. Program içindeki tüm verileri kurtarmıştı.

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Bu programı değil ama bu sitedeki USB,HDD için olan kurtarma yazılımını kullanmıştım. Flash bellek bicimlendirme istiyordu açılmıyordu bir türlü. Program içindeki tüm verileri kurtarmıştı.

Teşekkür ederim bir program buldum "Fotoğraf Kurtarma" adında 5M indirme ve 64B yorum arasında 4 yıldız almış bir uygulama. Tüm fotoğraflarımı kurtardım resmen, teşekkür ederim tekrardan. Mi Cloud'a emanet etmem ben bir daha resim falan.

Resimleri kurtaramadım, 21-40 resim arasına 80 küsür TL para istiyor. Böyle saçma iş görmedim.

Son düzenleme:
Oyla:

akdrhmz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mİ 9 SE
Konular
28
Teşekkür ederim bir program buldum "Fotoğraf Kurtarma" adında 5M indirme ve 64B yorum arasında 4 yıldız almış bir uygulama. Tüm fotoğraflarımı kurtardım resmen, teşekkür ederim tekrardan. Mi Cloud'a emanet etmem ben bir daha resim falan.

Resimleri kurtaramadım, 21-40 resim arasına 80 küsür TL para istiyor. Böyle saçma iş görmedim.
google fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz 2014 yılında aldığım nexus 4 telefonum ile kullanmaya başladığımdan beri tüm fotoğraflarım google fotoğraflarda binlerce fotoğraf arşivimde tavsiye ederim.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48

Ne kadar kötü bir şey olsada crackli kullanmıştım:(

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
google fotoğraflar uygulamasını kullanabilirsiniz 2014 yılında aldığım nexus 4 telefonum ile kullanmaya başladığımdan beri tüm fotoğraflarım google fotoğraflarda binlerce fotoğraf arşivimde tavsiye ederim.

Google'a bu arşivim yedeklenmiyordu, yapamamıştım maalesef.

Ne kadar kötü bir şey olsada crackli kullanmıştım:(

Bir başka program buldum hocam KdvStudio'a ait Silinen fotoğrafları geri getirme adında bir uygulama. Fotoğraflarda resmen hiç kayıp yok, 89 tane fotoğrafı sorunsuz geri aldım.

Oyla:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Google'a bu arşivim yedeklenmiyordu, yapamamıştım maalesef.

Bir başka program buldum hocam KdvStudio'a ait Silinen fotoğrafları geri getirme adında bir uygulama. Fotoğraflarda resmen hiç kayıp yok, 89 tane fotoğrafı sorunsuz geri aldım.
Çok sevindim hocam :) Bende o tarz bir programla kurtarmıştım hangisiydi bilmiyorum ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada google fotoğraflar kullanabilirsiniz hocam. Koskoca google var arkasında kolay kolay silinmez herhalde:D

Oyla:

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Çok sevindim hocam :) Bende o tarz bir programla kurtarmıştım hangisiydi bilmiyorum ama.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada google fotoğraflar kullanabilirsiniz hocam. Koskoca google var arkasında kolay kolay silinmez herhalde:D

Öyle demeyin hocam, Google fotoğraflardaki ilk yüklediğim resim simsiyah. Bozulmuş sanırım açılmıyor, ne olduğunu da bilmiyorum duruyor öyle. :D

Bu program hocam;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt