Soru Güncel rom yüklemek

• Konbuyu başlatan CoooC
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 5
  • Görüntüleme 1K

CoooC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
F2 Pro
Meslek
Elektrik
Konular
1
Poco f2 pro telefonumda miui global 12.0.4 rusya romu var.android 10 var.forumu inceleyerek rom degistirmek istiyorum.telefonumun artık android 11 olmasini istiyorum.stabil sıkıntısiz rom tavsiyesi verirmisiniz.miui 12.5 olmasinida istiyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Bootloader kilidini açıp fastboot ile bu siteden indirdiğiniz romu mi flash tool ile telefona atacaksınız romu.

CoooC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
F2 Pro
Meslek
Elektrik
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler.Sizin linkte 12.2.4 var.12.2.5 rom EA ve global rom paylaşılmış.hangisi iyidir.ea mi endonezya mi global mı yüklemeliyim

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Teşekkürler.Sizin linkte 12.2.4 var.12.2.5 rom EA ve global rom paylaşılmış.hangisi iyidir.ea mi endonezya mi global mı yüklemeliyim
Hepsi aynı sayılır.Global yükleyebilirsiniz.Mi flash ile rom atarken flash & lock seçili olMAMAsına dikkat edin.

CoooC

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
F2 Pro
Meslek
Elektrik
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepsi aynı sayılır.Global yükleyebilirsiniz.Mi flash ile rom atarken flash & lock seçili olMAMAsına dikkat edin
miflash ile telefona romu yükledikten sonrası nasıl olacak.miflash programında yüklemenin tamamlandığını gördüm diyelim rom yüklenince telefon kendisimi açılacak.

Global 12.2.4.sürümüne geçtim.ilk defa yapacaklar telefon fastbootta kalabilir.beni oldukça uğraştırdı.Başka programlar denedim.Mi flash son sürüm denedim yine olmadı.xioami tool v2 denedim program kendisi rom dosyasını buldu ama telefona yüklerken hata verdi.Fastbootla rom yüklerken en dikkat edilecek konu;dosyayı iki defa açmak gerekiyor.winrar 6.0 işe yaramadı bende.7zip le iki defa açtım.miflash programını türkçe olan linktekini kullandım.Başarılı bir şekilde yükleyip telefona kurulum yapıldı.Konuya bakıp ilk defa deneyeceklere yardımım olsun diye uzun yazdım.

Üst Alt